DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
11. oktobrī, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Ko es patiesībā zinu par savām tiesībām ģimenē?

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Otrdien, 15.oktobrī pl.17.30 biedrība KPK „TILTS” aicina uz ceturto nodarbību ciklā „Satikšanās tilts”. Šoreiz Ilzes Krastiņas vadībā aktualizēsim jautājumus par savām tiesībām ģimenē.

Nodarbībā „Ko es patiesībā zinu par savām tiesībām ģimenē?” kopā ar lektori runāsim par tādām tēmām kā manu tiesību un citu ģimenes locekļu tiesību saskares punkts; manu juridisko un cilvēcisko tiesību kopīgie un atšķirīgie aspekti; vai esmu labs vecāks (laulātais, bērns); „labiem nodomiem bruģētais ceļš uz elli” jeb „kas neatgriezeniski sabojā attiecības ģimenē un kā no tā izvairīties”.

Pieteikšanās uz nodarbību „Satikšanās uz enerģijas ceļa”, zvanot pa tālr.nr. 28367422. Nodarbība notiks biedrības KPK „Tilts” telpās Palejas ielā 5, 2.stāvā. Ja nepieciešama bērnu pieskatīšana, lūdzu, informējiet mūs dienu iepriekš!

Lekciju cikla „Satikšanās tilts” ietvaros tiek runāts par ģimenēs un sabiedrībā aktuālām tēmām, sniedzot atbildes uz jautājumiem un meklējot piemērotas metodes problēmsituāciju risināšanai. Projekts norisinās ar Jēkabpils pilsētas pašvaldības atbalstu.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI