DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
01. oktobrī, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Aicinām pieteikties Valmieras sporta vienībā

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Lai atbalstītu un uzlabotu Valmieras talantīgāko sportistu mācību – treniņu darbu augstā līmenī, sniegumu nacionālās un starptautiskās sacensībās, kā arī veicinātu Valmieras Bērnu sporta skolas audzēkņu profesionālo izaugsmi, aicinām sporta organizācijas pieteikt sportistus Valmieras sporta vienībā.

Pieteikumus līdz 30.oktobrim aicinām iesniegt Valmieras pilsētas pašvaldības Apmeklētāju pieņemšanas centrā Lāčplēša ielā 2 vai nosūtīt (parakstīta pieteikuma kopija) sports@valmiera.lv. Pieteikuma anketa un Valmieras sporta vienības nolikums pieejams šeit. Papildu informāciju, zvanot pa tālruni 64210683.

Vienības sastāvā ir individuālo olimpisko un citu sporta veidu sportisti, kuri startē Latvijas valstsvienībā vai ir Latvijas čempioni; olimpisko un citu sporta veidu sporta spēļu komandu individuāli sportisti, kuri startē Latvijas valstsvienībā; sportisti vecumā no 15 līdz 23 gadiem, kuri darbojas Valmierā reģistrētā sporta organizācijā, kā arī pārstāv Valmieru dažāda līmeņa sacensībās.

Sportistu iekļaušanu sporta vienības sastāvā izvērtēs Valmieras pilsētas pašvaldības sporta vienības vērtēšanas komisija. Komisija izvērtē sportistam piešķiramo finansējumu, ņemot vērā vairākus kritērijus. Veicot sportisko sasniegumu izvērtējumu, tajā tiek vērtēti tikai attiecīgā sporta veida klasiskajā disciplīnā sasniegtie rezultāti. Sporta vienības dalībnieki un tiem piešķirtais finansējums tiek apstiprināti pašvaldības domē.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI