DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
Kuldīgas novada pašvaldība
Ineta Zvirbule, Nekustamo īpašumu nodaļas nekustamo īpašumu speciāliste
25. septembrī, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Kuldīgas novada pašvaldība noslēdz līgumu par V. Plūdoņa vidusskolas sporta zāles pārbūvi

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

24. septembrī Kuldīgas novada pašvaldība parakstīja līgumu ar būvfirmu SIA “Pretpils” par Viļa Plūdoņa vidusskolas sporta zāles pārbūvi un klašu telpu uzlabošanu. Plānots, ka visus darbus paveiks gada laikā.

Līguma parakstīšanā Kuldīgas novada Domes priekšsēdētāja Inga Bērziņa pauda gandarījumu par skolu infrastruktūras attīstību: “Liels prieks, ka šī būs jau otrā skola Kuldīgā, kurai būsim piesaistījuši Eiropas fondu finansējumu. Pirmā bija Kuldīgas 2. vidusskola, kurā darbi turpinās, tagad kārta pienākusi Viļa Plūdoņa Kuldīgas vidusskolai, bet drīzumā ceram iesākt arī Kuldīgas Centra vidusskolas projektu, kas būs vēl apjomīgāks. Paldies visai komandai, ka esam tik tālu nonākuši un varēsim veikt darbus.”

SIA “Pretpils” pārstāvis Andris Rorbahs uzsvēra prieku par atgriešanos Kurzemes pērlē: “Esam patiesi priecīgi, ka esam nonākuši līdz līguma slēgšanai. Priecājamies, ka varam atgriezties Kuldīgā. Esam pazīstami ar patīkamo gaisotni un cilvēkiem, ar kuriem sastrādāties.”

Arī darbu autoruzraudzības vadītājs, SIA “Livland Group” pārstāvis Ainārs Koks iezīmēja veiksmīgo sadarbību ar Kuldīgu: “Liels prieks piedalīties jau otrajā projektā šeit. Prieks par Kuldīgu un mūsu sadarbību.”

Projekta vadītāja Madara Dravniece informē, ka mācību gada laikā pārbūvēs bijušo sporta zāli, pārveidojot to par multifuncionālu zāli, savukārt vasarā atjaunos vairāku klašu telpas, ko aprīkos ar ergonomiskām mēbelēm. Projekta īstenošana izmaksās gandrīz 250 tūkstošus eiro.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI