DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
24. septembrī, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Ventspils foto klubs “Kaktuss” aicina uz jubilejas izstādes atklāšanu

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Šoruden VFK “Kaktuss” atzīmēs savas pastāvēšanas pusgada jubileju un aicina nosvinēt šo svinīgo dienu piedaloties izstādes atklāšanā. 1. oktobrī, plkst. 18.00 ikviens laipni gaidīts atklāt izstādi kopā - Ventspils Augstskolas bibliotēkā, Inženieru iela 101A.

Izstādes temats  ir “0110” – variācijas par mūsdienu komunikāciju. Darbus sagatavojuši septiņi fotomākslinieki, katrs atspoguļojot savu redzējumu. Izstādē iekļauti darbi, kas mudinās aizdomāties, kāda ir sarunas, domas lidojuma, tehnikas un cilvēciskās saskarsmes būtība un izpausmes. Izstādē piedalīsies Jekaterina Karpova, Agnese Pastare, Krists Kūla, Gints Dreifogels,  Laura Roze, Ilze Ozola un Santa Atte.

Ventspils fotoklubs KAKTUSS ir 2019. gada aprīlī izveidota juridiska apvienība - biedrība, kurā apvienojušies 10 līdzīgi domājoši fortogrāfi, gan tādi, kas fotogrāfē jau gadiem un ir jomas profesionāļi, gan tādi, kam fotogrāfija ir aizraušanās blakus pamatdarbam, gan tādi, kas ir ceļa sākumā, taču visus KAKTUSa biedrus vieno mīlestība uz fotogrāfiju tās dažādajās izpausmēs, kā arī pietāte pret citiem žanra pārstāvjiem un neizzūdoša vēlme pilnveidot savas prasmes un dalīties tajās arī ar citiem interesentiem.

Vairāk informācija atrodama @kaktussvfk Facebook lapā

https://www.facebook.com/KAKTUSSVFK/ vai rakstot uz epastu kaktussvfk@gmail.com

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI