DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
19. septembrī, 2019
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Sāksies trešā Liepājas Restorānu nedēļa

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Trešā Liepājas Restorānu nedēļa sāksies jau nākamnedēļ, 23. septembrī, un noritēs līdz 29. septembrim. Nedēļas garumā viesus uzņems kopumā 25 ēdināšanas uzņēmumi, sniedzot iespēju lieliski pavadīt laiku un nodoties gastronomiskam piedzīvojumam. Restorānu un kafejnīcu nedēļas piedāvājums sastāvēs no trīs ēdieniem – uzkodas, pamatēdiena un deserta. Īpašā piedāvājuma cenas būs, sākot no 11 līdz 20 eiro.

Ēdināšanas uzņēmumu vadītāji atklāj, ka galdiņu rezervācija norit aktīvi un šobrīd visvairāk rezervāciju ir veiktas tieši nedēļas nogalei. Tomēr brīvo vietu vēl ir, tāpēc aicinām iedzīvotājus ieplānot lielisku atpūtu nākamai nedēļai un apmeklēt Liepājas Restorānu nedēļu. Lai pārsteigtu liepājniekus un pilsētas viesus ar izsmalcinātām garšām, Liepājas restorāni un kafejnīcas ir izveidojuši īpašās ēdienkartes.

Lai viesu apkalpošana noritētu maksimāli kvalitatīvi, sadarbībā ar Didzi Grāvīti no apkalpošanas apmācību uzņēmuma “Centurion Hospitality” 18. septembrī Liepājā notika arī Liepājas restorāniem organizētas apmācības par pārdošanu, pilnvērtīgu viesu sagaidīšanu un lojalitāti veidojošu atvadīšanos.

Visas restorānu un kafejnīcu ēdienkartes var apskatīt Liepājas pilsētas pašvaldības mājaslapā šeit: https://www.liepaja.lv/restoranu-nedela-2019-edienkartes.

Restorānu nedēļas izskaņā, no 27. līdz 29. septembrim, ikviens liepājnieks un pilsētas viesis tiek aicināts koncertzālē “Lielais dzintars” apmeklēt Liepāja Mākslas forumu 2019. Šogad festivāls svinēs savu piekto jubileju, tāpēc programma solās būt krāšņāka kā jebkad. Ar desmit dažādu žanru un dažādu māksliniecisko valodu notikumiem Liepājas Mākslas forums savus klausītājus šogad ielūdz uz sarunu. Sarunu caur deju, mūziku, vizuālo mākslu, teātri, operu un kino. Piedaloties māksliniekiem no Nīderlandes, Somijas, Beļģijas, Lielbritānijas, Latvijas, Lietuvas un Igaunijas, festivāls atspoguļos mūsdienu mākslas aktualitātes Eiropā un pasaulē.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI