DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
19. septembrī, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Jūrmala aicina uz gadatirgu Mellužos

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Sestdien, 21. septembrī, atjaunotajā Mellužu estrādē Mellužu prospektā 6 Jūrmalā  notiks rudens gadatirgus ar tirgošanos, muzikālām un teatrālām izdarībām, “umurkumuru” un radošajām darbnīcām visai ģimenei.

Mellužu gadatirgus norisināsies no plkst. 11.00 līdz 16.00, apmeklētāji tirgus placī varēs iegādāties Latvijas dārzos un laukos augušus ābolus, mellenes, brūklenes un cidonijas, kā arī dažādus našķus – saldējumu, pankūkas, cukurvati, piparkūkas un austrumu saldumus. Amatnieki tirgus dienai būs sarūpējuši rotas un dažādas greznumlietas, siltas jakas, cepures un šalles.

Ar muzikāliem un teatrāliem priekšnesumiem tirgus apmeklētājus priecēs pašmāju un viesu mākslinieciskie kolektīvi. Plkst. 11.00 spēlēs pūtēju orķestris “Jūrmala”, plkst. 12.00 Jūrmalas teātris izspēlēs Ā. Alunāna lugu dziesmuspēli “Jā, tie bij’ zelta laiki mums…”. Tautas deju kolektīvs “Zītariņi”, “Vizmiņa” un “Zālīte” koncertu sniegs plkst. 14.00, savukārt plkst. 15.00 uz Mellužu estrādes skatuves kāps Nacionālā teātra aktieru grupa “Greizais ratiņš”, kuras sastāvā Juris Hiršs, Uldis Anže, Normunds Laizāns, Valdis Zilveris.

Gadatirgū darbosies dāvanu „umurkumurs” un būs atvērtas radošās darbnīcas bērniem un pieaugušajiem.

Ieeja bez maksas.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI