DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
16. septembrī, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība

Rīgā apmācīs Baltijas valstu aizsardzības jomas nodrošinājuma speciālistus

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

No 16. līdz 20. septembrim Latvijas Kara muzejā norisināsies pirmais Baltijas mēroga seminārs aizsardzības jomas nodrošinājuma un loģistikas plānošanā, ko rīko Aizsardzības ministrija un ASV vēstniecības Latvijā Aizsardzības sadarbības birojs.

Dalība seminārā speciālistiem sniegs zināšanas par iepirkumu veikšanu un citiem nodrošinājuma un loģistikas plānošanas posmiem, kas ļaus uzlabot aizsardzības jomas nodrošinājuma sistēmu. Seminārs arī veicinās Baltijas valstu sadarbību, kas ir nozīmīgi bruņoto spēku spēju stiprināšanā. 

Seminārā piedalīsies vairāk nekā 30 Baltijas valstu aizsardzības jomas nodrošinājuma speciālisti, tai skaitā, Aizsardzības ministrijas, Nacionālo bruņoto spēku un Valsts aizsardzības militāro objektu un iepirkumu centra pārstāvji.

Semināru vadīs ASV Jūras spēku augstskolas (Naval Postgraduate School) pasniedzēji un domnīcas “Royal United Services Institute” eksperti. 

Semināra organizēšanu Starptautiskās militārās izglītības un apmācības programmas (International Military Education & Training, IMET) ietvaros finansē ASV.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI