DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
13. septembrī, 2019
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

SIA „Eco Baltia vide” klientu centrs strādās arī brīvdienās

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Vides apsaimniekošanas uzņēmums SIA „Eco Baltia vide” informē, ka uzņēmums jau ir sācis darbu, lai nodrošinātu visu nepieciešamo adrešu apkalpošanu no 15. septembra. Klientiem – fiziskām personām – tiks saglabāti visi būtiskākie nosacījumi, kas bija iekļauti līgumos ar SIA „Pilsētvides serviss”. Tas attiecas uz pakalpojumu maksu, apkalpošanas biežumu, tostarp, saglabājot izvešanas dienu, un arī adresi, kurā tiek sniegts pakalpojums.

SIA „Eco Baltia vide” rīcībā vēl nav nodota visu klientu kontaktinformācija, tāpēc uzņēmumam nav iespēju viņus tieši informēt par izmaiņām. SIA „Eco Baltia vide” klientu zvanu centrs, tālrunis 8717, un centrālais klientu apkalpošanas birojs Getliņu ielā 5, Rumbulā, strādās arī brīvdienās, 14. un 15. septembrī, no plkst. 9.00 līdz 15.00

Nākamnedēļ klientu centram būs pagarināts darba laiks, un tas strādās no plkst. 9.00 līdz 19.00. Šobrīd klientu ērtībai tiek meklētas telpas pagaidu klientu apkalpošanas centra izveidei Pārdaugavā, kur varēs saņemt klātienes konsultācijas un noslēgt līgumus.

Saskaņā ar Rīgas domes sarunu procedūru, SIA „Pilsētvides serviss” privātpersonu klientiem līdz 2019. gada 12. oktobrim būs jānoslēdz vienošanās ar SIA „Eco Baltia vide” par SIA „Pilsētvides serviss” līgumu noteikumu pārņemšanu. Šobrīd uzņēmums risina jautājumu, lai nodrošinātu vienošanos elektronisku pārslēgšanu. Par šīm iespējām informēsim tiklīdz būsim raduši klientiem ērtus risinājumus. Šobrīd prioritāte ir nodrošināt pakalpojumu nepārtrauktību visiem esošajiem un jaunajiem klientiem.

Tāpat uzņēmums risina jautājumu, lai SIA „Pilsētvides serviss” privātpersonu klientiem no 15. septembra netiktu noņemti konteineri.

Ņemot vērā izveidojušos situāciju, uzņēmums aicina iedzīvotājus būt saprotošiem un arī pacietīgiem. Ja zvanu centru nevar sazvanīt, aicinām rakstīt e-pastu uz riga@ecobaltiavide.lv. Jautājumus var uzdot, arī sūtot vēstules uzņēmuma Facebook lapā. Atbildes rindas kārtībā tiks sniegtas uz visiem iesūtītajiem jautājumiem.

SIA „Eco Baltia vide” ir vides apsaimniekošanas uzņēmums, kas nodrošina atkritumu apsaimniekošanas, uzkopšanas un ceļu uzturēšanas pakalpojumus, otrreizējo izejvielu šķirošanu un tirdzniecību, kā arī riepu pārstrādi. SIA „Eco Baltia vide”, kas nodarbina vairāk nekā 260 darbiniekus dažādās Latvijas pašvaldībās, ir daļa no „Eco Baltia grupas”, kas ir apgrozījuma ziņā lielākā vides apsaimniekošanas uzņēmumu grupa Baltijas valstīs, nodrošinot pilnu atkritumu apsaimniekošanas ciklu no savākšanas līdz pārstrādei.

SIA „Eco Baltia vide” apliecina, ka uzņēmums darīs visu iespējamo, lai Rīgas iedzīvotājiem nodrošinātu maksimāli ērtāku klientu apkalpošanu un pakalpojumu nodrošināšanu nepārtrauktā režīmā.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI