DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
Kuldīgas novada pašvaldība
Ineta Zvirbule, Nekustamo īpašumu nodaļas nekustamo īpašumu speciāliste
13. septembrī, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Kuldīgas novada Vārmē aicina uz rudens gadatirgu

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Sestdien, 21. septembrī, no plkst. 10.00 Kuldīgas novada Vārmes pagasta estrādē “Liepu birzs” notiks ikgadējais rudens gadatirgus.

Rudens gadatirgus sāksies plkst. 10.00, bet tirgotāji tiek aicināti ierasties jau no plkst. 8.00.  Jestru gadatirgus noskaņu radīs Liepājas aktrišu folkloras apvienība “Atštaukas”, būs iespēja redzēt arī līnijdeju grupas “Romance” priekšnesumus. Tāpat klātienē varēs vērot spēkavīru Māra Rozentāla, Jāņa Šleckus un Valentīna Klevinska paraugdemonstrējumus, kā arī pārbaudīt savus spēkus dažādos uzdevumos. Par jautrību gādās Vārmes amatierteātris “Es un Tu”, bet bērniem piedāvās radošās darbnīcas. Būs iespēja nobaudīt tradicionālo dārzeņu sautējumu, bada pankūkas un mājās brūvēto alu. Spēcīgākie un veiklākie tirgus apmeklētāji varēs mēģināt “iekarot” tradicionālo Umurkumuru. Arī šogad neatņemama Vārmes rudens gadatirgus sastāvdaļa būs lielā loterija ar dažādām interesantām un vienreizējām balvām. 

Rudens gadatirgus septembra vidū Vārmē notiek jau ilgus gadus un ir neatņemama vārmenieku kopā sanākšana, sākoties rudenim un ziemas periodam. Tirgū parasti var iegādāties preces dažādām gaumēm un vēlmēm – gan mājražotāju preces – produktus un amatniecības izstrādājumus, gan kūpinājumus un dzīvas zivis, gan kociņus un stādus, gan dzīvus dzīvniekus un citas interesantas un saimniecībā noderīgas lietas.

Visi laipni aicināti, lai kopā jautri varam pavadīt laiku!

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI