DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
11. septembrī, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Ārlietas

Latvijas Valsts prezidents tiksies ar Namībijas viceprezidentu un pārrunās sadarbības jautājumus

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Piektdien, 13. septembrī, Valsts prezidents Egils Levits Rīgas pilī tiksies ar Namībijas viceprezidentu Nangolo Mbumbu (Dr. Nangolo Mbumba), lai pārrunātu divpusējo sadarbību un abu valstu sadarbību starptautisko attiecību un organizāciju ietvaros.

Tikšanās laikā paredzēts Namībijas viceprezidenta ieraksts Rīgas pils Viesu grāmatā, abu valstu delegāciju sarunas un noslēgumā Namībijas viceprezidenta Nangolo Mbumbas un Latvijas Valsts prezidenta Egila Levita paziņojums presei.

Par mediju dalību pasākumā: Iekļūšana Rīgas pilī ar pastāvīgās akreditācijas kartēm. Mediju pārstāvjiem, kuriem nepieciešama vienreizējā caurlaide, lūgums ne vēlāk kā 2 stundas pirms pasākuma sūtīt pieteikumu e-pastā prese@president.lv, norādot vārdu, uzvārdu, pilnu personas kodu un pārstāvēto plašsaziņas līdzekli. Dati tiks apstrādāti tikai konkrētā pasākuma vajadzībām, un to uzglabāšanas laiks – līdz pasākuma beigām. Apmeklējot pasākumu, līdzi nepieciešams ņemt personu apliecinošu dokumentu – pasi vai ID karti. Papildu jautājumu gadījumā lūgums sazināties ar Mediju centra vadītāju Justīni Deičmani pa tālruni 67092123 vai e-pastā justine.deicmane@president.lv.  

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI