DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
11. septembrī, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

No 14.septembra satiksmei slēgts Zīlānu ielas posms no Slimnīcas līdz Mālu ielai

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Zīlānu ielas posma (no Slimnīcas līdz Ķieģeļu ielai) pārbūves darbu veikšanai, no 14.09.2019 tiek slēgts satiksmei Zīlānu ielas posms no Slimnīcas līdz Mālu ielai. Satiksme novirzīta pa apbraucamo ceļu: Slimnīcas, Rēzeknes, Mārītes un Mālu iela. Sabiedriskais transports tiks novirzīts pa apbraucamo ceļu, sabiedriskā transporta pieturas Slimnīcas iela un Ķieģeļu iela tiks pārvietotas uz apbraucamo ceļu.

Atgādinām, ka ir mainīta satiksmes organizācija Slimnīcas un Rēzeknes ielu krustojumā. Braucot pa Slimnīcas ielu, virzienā no Zīlānu ielas, atļauts braukt tikai pa labi uz Rēzeknes ielu. Nokļūšanai uz 3. vidusskolu izmantot apbraucamo ceļu pa Rēzeknes ielu un Ķieģeļu ielu.

Objekts “Zīlānu ielas pārbūve, Jēkabpilī” tiks īstenots 30.08.2016. Ministru kabineta noteikumu Nr.587 “Darbības programmas “Izaugsme un nodarbinātība” 6.1.4. specifiskā atbalsta mērķa “Pilsētu infrastruktūras sasaiste ar TEN-T tīklu” 6.1.4.2. pasākuma “Nacionālās nozīmes attīstības centru integrēšana TEN-T tīklā” īstenošanas noteikumi” ietvaros, Projekta “Jēkabpils pilsētas infrastruktūras sasaiste ar TEN-T tīklu” (projekta identifikācijas Nr. 6.1.4.2/17/I/006) ietvaros. Lūgums satiksmes dalībniekiem ievērot uzstādītās ceļa zīmes un ceļu satiksmes noteikumus.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI