DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
11. septembrī, 2019
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības
1
1

Turpinās reģistrācija Krasta ielas nakts braucienam

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Sestdien, 14. septembrī, notiks Krasta ielas nakts brauciens, kurā ikviens aicināts veikt 4 kilometru garu distanci ar skrituļslidām, skrejriteņiem vai skrituļdēļiem no tirdzniecības centra „Mols” līdz Salu tiltam un Dienvidu tiltam. Tīmekļa vietnē: www.naktsbrauciens.lv vēl turpinās dalībnieku reģistrācija.

Starts skrituļotājiem un skeiteriem tiks dots plkst. 23.00, bet brauciena apmeklētāji un dalībnieki tiks gaidīti pie tirdzniecības centra „Mols” jau no plkst. 19.00, kad varēs saņemt numurus, sāks darboties inventāra nomas punkts, kā arī paredzētas dažādas aktivitātes, tajā skaitā skrituļslidojuma paraugdemonstrējumi un iesildīšanās projekta „Sporti Rīga” treneru vadībā, kā arī uzmundrinoša uzruna braucējiem. Apbalvošana, kad tiks sveikti pasākuma nomināciju ieguvēji, paredzēta plkst. 00.30.

Numurus nakts braucienam iespējams saņemt arī iepriekšējā dienā, 13. septembrī, no plkst. 15.00 līdz plkst. 20.00 „Sportland” veikalā, kas atrodas tirdzniecības centrā „Mols”. Tādējādi pasākuma norises dienā varēs koncentrējoties vairs tikai pašam braucienam.

Ap 4000 metru garajā maršrutā būs uzstādīti muzikālie punkti, lai brauciens būtu vēl pozitīvāks. Braucējiem netiks kontrolēts laiks vai ātrums, tādējādi uzsverot, ka iela ir draudzīga visiem. Tostarp tiem, kam nebūs savu personīgo skrituļslidu, būs iespēja tās noīrēt starta vietā. Iznomāt varēs skrituļslidas, ķiveres un aizsargus, longbordus un skrejriteņus. Nomas maksa slidām, longboardiem un skrejriteņiem 10 eiro, ķiverēm 4 eiro un aizsargiem 3 eiro. Tomēr jārēķinās, ka inventāra daudzums ir ierobežots. Lai iznomātu inventāru, līdzi jābūt personu apliecinošiem dokumentiem.

Lai brauciens būtu pozitīvām sajūtām piesātināts, organizatori dalībniekus aicina neaizmirst par drošību un lietot aizsargķiveres, elkoņu un ceļu sargus. Vecākus aicina parūpēties par savu bērnu drošību. Nakts braucienā kategoriski aizliegts piedalīties ar jebkāda veida elektriskajiem braucamrīkiem, kā arī ar velosipēdiem. Šogad pasākuma dalībniekus starta brīdī pavadīs pavadošās automašīnas, kuras ir aizliegts apdzīt. Drošības apsvērumu dēļ, skrituļotājus un skeiterus aicina ievērot trases marķējumu un braukt pa iezīmēto maršrutu. Trase pasākuma dalībniekiem būs pieejama līdz pat plkst. 1.00 naktī, ikviens var veikt vienu vai arī vairākus apļus.

Pirms un pasākuma laikā Krasta ielas nakts brauciena norises vietā būs satiksmes ierobežojumi. Par tiem informācija būs publicēta tīmekļa vietnē: www.pasvaldiba.riga.lv. Autovadītāji aicināti laicīgi plānot savus maršrutus, izmantojot apbraucamos ceļus pa Maskavas un citām ielām, kā arī ar sapratni izturēties pret nepieciešamajiem satiksmes ierobežojumiem.

Papildinformācija: trases shēma un nolikums, pieejama tīmekļa vietnē: www.naktsbrauciens.lv

Labs saturs
1
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI