DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
09. septembrī, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Kultūra

Pabriks: Stipras ģimenes ir pamats valsts aizsardzībai

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

8.septembrī, atzīmējot Tēva dienu, aizsardzības ministrs Artis Pabriks pateicas karavīriem un zemessargiem – tēviem par dienestu Nacionālajos bruņotajos spēkos, kā arī karavīru un zemessargu tēviem par sniegto atbalstu.

Aizsardzības ministrija aicina sabiedrību godināt tēva lomu ģimenē un sabiedrībā, jo stipras ģimenes ir pamats valsts aizsardzībai.

Aizsardzības ministrija Tēva dienā pateicas ikvienam tēvam, kas dienesta pienākumus pilda Nacionālajos bruņotajos spēkos vai Zemessardzē par padomu, atbalstu, piemēru un vērtībām, kas tiek ieaudzināts bērnos, tādējādi jau no mazotnes attīstot patriotismu ģimenēs un mācot cieņu pret valsti. Tieši Tēva dienā varam pateikties par katra karavīra un zemessarga pašaizliedzību, drosmi, cieņu un mīlestību pret bērniem, ģimeni un valsti.

“Karavīri – tēvi, tie ir vīri, kuriem līdzināties. Dažkārt varbūt skarbi, kādreiz noguruši, bet tai pašā laikā vienmēr atbalstoši un saprotoši. Karavīra un zemessarga mīlestībai pret savu valsti un ģimeni ir liela nozīme. Tuvāko cilvēku un savas valsts dēļ viņi ir gatavi ziedot pašu dārgāko – savu dzīvību.  Lai Tēva dienā rodam laiku un iespēju pateikt paldies gan domās, gan darbos vienam no svarīgākajiem cilvēkiem mūsu dzīvē,” uzsver aizsardzības ministrs A.Pabriks, aicinot ikvienu Tēva dienā izbaudīt kopā būšanas prieku ar sev tuvajiem, gūstot pozitīvas emocijas.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI