DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
06. septembrī, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Izglītība

10. septembrī notiks OECD ikgadējā izglītības rādītāju prezentācija

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

FOTO: Startup Stock Photos

Otrdien, 2019.gada 10.septembrī, notiks Ekonomiskās sadarbības un attīstības organizācijas (OECD) ikgadējā pārskata Education at a Glance 2019 prezentācijas pasākums. Ziņojuma Latvijas datus starptautiskā salīdzinājumā prezentēs OECD Izglītības un prasmju departamenta analītiķis Džovanni Marija Semeraro (Giovanni Maria Semeraro).

Education at a Glance ziņojumā tiek salīdzināti OECD valstu un partnervalstu izglītības līdzdalības, finansēšanas, resursu, rezultātu  kā nodarbinātības iespēju, atalgojuma un citi rādītāji visās izglītības pakāpēs, taču šī gada ziņojuma galvenais temats ir augstākā izglītība.

Pēc izglītības rādītāju prezentācijas plānota Izglītības un zinātnes ministrijas ekspertu, augstskolu un koledžu pārstāvju diskusija par studiju pārtraukšanas problemātiku augstākajā izglītībā - studiju absolvēšanas rādītājiem, atbalstu studiju turpināšanai, kā arī ārvalstu piemēriem par faktoriem un risinājumiem studiju pārtraukšanas skaita samazināšanai.

Education at a Glance 2019 prezentācijas pasākums notiks 2019.gada 10.septembrī plkst. 12.00 Latvijas Universitātes (LU) Microsoft Inovāciju centrā (Kalpaka bulvāris 4, Rīga), 2. stāva zālē. Pasākumā aicināti piedalīties arī mediju pārstāvji.

Pasākums notiek ESF projekta 8.3.6.1./16/I/001 “Dalība starptautiskos izglītības pētījumos” ietvaros.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI