DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
05. septembrī, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Satiksme

LP sadarbībā ar Mammamuntetiem.lv prezentēs Tēva dienai veltītu pastmarku

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Latvijas Pasts sadarbībā ar Latvijas vecāku organizāciju Mammamuntetiem.lv izdevis īpašu Tēva dienai veltītu pastmarku, kas ir vizuāls turpinājums 2019.gada 8.maijā izdotajai Mātes dienas pastmarkai. Pastmarkas pirmās dienas zīmogošana paredzēta speciāli izveidotā improvizētā pasta nodaļā Mammamuntetiem.lv rīkotajā Tēva dienas festivālā Vērmanes dārzā, Rīgā, 8.septembrī no plkst.12 līdz 17. Plkst.14 turpat paredzēta pastmarkas prezentācija, kurā piedalīsies Mammamuntetiem.lv vadītāja Inga Akmentiņa-Smildziņa, Latvijas Pasta vadības pārstāvji un pastmarkas māksliniece Kristīne Lapsa-Kalniņa. 

Tēva dienas pastmarkas nominālvērtība ir € 0,50, un tā atbilst vienkāršas B klases vēstules nosūtīšanas izmaksām Latvijas teritorijā. Pastmarka izdota 80 000 eksemplāru tirāžā, savukārt līdz ar pastmarku izdotā speciālā aploksne – 1000 eksemplāros. 

Jaunā pastmarka sadarbībā ar Mammamuntetiem.lv izdota par godu Tēva dienai, kuru Latvijā šogad atzīmēs 8.septembrī – tādējādi kopā ar šogad maijā izdoto Mātes dienas pastmarku izveidots pastmarku komplekts, kas ietver vēstījumu par ģimenes vērtību un nozīmi sabiedrībā.

Tēva dienas pastmarkas prezentācijas pasākums 8.septembrī plkst.14 notiks speciāli šim pasākumam izveidotajā improvizētajā pasta nodaļā Vērmanes dārza teritorijā, kur risināsies Mammamuntetiem.lv rīkotais tradicionālais Tēva dienas festivāls. Šajā  pasta nodaļā visu pasākumu laiku no plkst.12 līdz 17 būs iespējams iegādāties jaunās pastmarkas un apzīmogot tās ar īpašo pirmās dienas zīmogu.

Pastmarku un aploksni Tēva diena iespējams apskatīt te

Nākamais filatēlijas izdevums plānots 27.septembrī.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI