DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
05. septembrī, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Ekonomika

LTRK aicina uz Atvērto durvju dienām Daugavpilī

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Latvijas lielākā uzņēmēju biedrība Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera (LTRK) piektdien, 12.septembrī, aicina uzņēmējus uz Atvērto durvju dienām Daugavpilī, lai pārrunātu biznesa vides jautājumus un citas aktualitātes.

Pasākums notiks “Park Hotel Latgola”, Ģimnāzijas ielā 46, no plkst. 14:00, un to atklās Daugavpils pilsētas domes priekšsēdētājs Andrejs Elksniņš un LTRK valdes priekšsēdētājs Jānis Endziņš. Tajā plānots stāstīt par LTRK darbību, tostarp uzņēmēju interešu pārstāvību, atbalstu eksportam, Eiropas Savienības projektiem, kā arī rīkotajiem semināriem un pasākumiem. Uzņēmējiem būs iespējams uzdot sev interesējošos jautājumus.  

Savukārt pēc tam notiks Valsts ieņēmumu dienesta seminārs “Kā izvairīties no VID audita?”, kuru vadīs VID Nodokļu kontroles pārvaldes nodokļu aprēķinu un datu atbilstības pārbaužu daļas vadītāja Ilga Komule.

“LTRK ir pārstāvēta visā Latvijā un regulāri rīkojam dažādus pasākumus, lai iepazīstinātu uzņēmējus gan ar biedrības pakalpojumiem, gan arī organizētu biznesam noderīgu semināru, tādējādi atbalstot vietējos komersantus,” saka LTRK valdes priekšsēdētājs Jānis Endziņš.

Pašreiz pasākumam pieteikušies jau aptuveni 70 dalībnieku, pārstāvot dažādu nozaru uzņēmumus, kā arī Daugavpils un reģionālo pašvaldību vadītāji. Reģistrēties Atvērto durvju dienām un iepazīties ar programmu iespējams šeit: https://ej.uz/add_daugavpils.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI