DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
04. septembrī, 2019
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Tieslietas

Piesakies žurnāla "Jurista Vārds" pētniecisko darbu konkursam!

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Vasaras beigas tradicionāli iezīmē mācību gada sākumu un jaunus izaicinājumus.  Ceļā uz aizraujošiem sasniegumiem,  žurnāls “Jurista Vārds” un tā izdevējs "Latvijas Vēstnesis" piedāvā iespēju piedalīties studentu un jauno juristu pētniecisko darbu konkursā.

Ja jurista profesijā ir vēlme piederēt pie labākajiem, ir svarīgi būt atpazīstamam un izcelties ar savām idejām un panākumiem. “Jurista Vārda” redakcija jau četrpadsmito reizi piedāvā platformu, kurā mērķtiecīgiem un aktīviem studentiem un jaunajiem juristiem ir iespējams paust savas idejas un veidot profesionālo reputāciju.

“Žurnāls "Jurista Vārds", turklāt pētniecisko darbu konkurss ir veids, kā pārbaudīt sevi un savas tiesībnieka spējas un pamazām uzsākt ceļu pirmās publikācijas virzienā. Kā to parāda iepriekšējo gadu konkursantu sasniegumi, labi rezultāti konkursā un publikācija var pavērt jaunas durvis un karjeras iespējas. Tāpēc izmanto šo iespēju un piesakies!” aicina “Jurista Vārds” redakcija.

Kādus darbus iesniegt?

Iesniegtie darbi var būt par jebkādu aktuālu un interesantu, sarežģītu vai maz pētītu juridisku tēmu. Piesakot savu dalību konkursā, jurisprudences studentiem un tikko absolvējušajiem speciālistiem nav jāuztraucas par darba novērtējumu mācību iestādē. Konkursa žūrija veiks patstāvīgu un neatkarīgu darbu novērtējumu, ņemot vērā tēmu dažādību un oriģinalitāti, kā arī loģisku un pārskatāmu problēmas izklāstu, doktrīnas un/vai judikatūras atziņu analīzi un oriģinālus secinājumus un ierosinājumus.

Kas var pieteikties?

Konkursā var piedalīties ikviens valsts atzītas tiesību zinātņu profesionālās un akadēmiskās studiju programmas students, kurš mācās pirmā līmeņa augstākās profesionālās izglītības, bakalaura vai maģistra studiju programmās, kā arī juristi, kas pabeiguši tieslietu studijas pēdējā gada laikā.

Dalība konkursā ir iespēja iegūt pieredzi, iepazīties ar citiem autoriem, kā arī pierādīt savas spējas žūrijas locekļiem, bet pēc tam arī visiem žurnāla “Jurista Vārds” lasītājiem.

Konkursa darbu iesniegšana līdz 2019. gada 7. oktobrim (ieskaitot), sūtot to uz e-pastu juristavards@lv.lv. Darbus var iesniegt tikai elektroniskā formātā.

Rīkotāji vēl veiksmi visiem dalībniekiem "Jurista Vārds" pētniecisko darbu konkursā!

Par “Jurista Vārdu”

Nedēļas žurnāls „Jurista Vārds” ir lielākais periodiskais, specializētais, tieslietām veltītais izdevums Latvijā. Tas šobrīd ir lielākais un nozīmīgākais Latvijas juristu neklātienes domu apmaiņas forums un profesionālās tālākizglītības instruments, kā arī būtiskākais informācijas avots par norisēm tieslietās. “Jurista Vārds” ir daļa no oficiālā izdevēja “Latvijas Vēstnesis” valsts, pilsoniskās un tiesiskās informācijas platformas.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI