DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
Kuldīgas novada pašvaldība
Ineta Zvirbule, Nekustamo īpašumu nodaļas nekustamo īpašumu speciāliste
04. septembrī, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Kuldīgas slimnīcā īslaicīgi aizvērs dzemdību nodaļu

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Kuldīgas slimnīcā īslaicīgi līdz 1. oktobrim aizvērs dzemdību nodaļu, lai ļautu mediķiem pilnvērtīgi atpūsties un vienlaikus varētu atsvaidzināt arī nodaļas fizisko vidi.

“Mūsu mērķis ir vēl labāka, ģimenēm draudzīgāka dzemdību nodaļa, tāpēc personālam jādod atelpa un jāveic kosmētiski uzlabojumi, lai pēc pārtraukuma nodaļa vēl labāk kalpotu savam galvenajam uzdevumam – dzemdniecībai. Atvainojamies apkaimes jaunajām māmiņām par sagādātajām  neērtībām un gaidīsim pacientus dzemdību nodaļā oktobrī,” pauž SIA “Kuldīgas slimnīca” valdes priekšsēdētājs Agris Rozenfelds.

Slimnīca par šo lēmumu jau ir informējusi neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestu, kas Kuldīgas slimnīcas apkalpes zonā dzīvojošās sievietes, kurām sākušās dzemdības, pārvirzīs uz citām dzemdību nodaļām, norāda Kuldīgas slimnīcas kontrolārsts Āris Pētersons.

“Mēs esam ļoti gandarīti, ka Kuldīgas slimnīcas dzemdību nodaļas darbu novērtē un izvēlas pacienti ne tikai no dažādām vietām Kurzemē, bet arī no Latgales un citām vietām. Taču personālam ir jāatpūšas, nedrīkstam pieļaut kolēģu pārstrādāšanos un izdegšanu, jo citādi nespēsim noturēt nodaļā uzstādīto augsto kvalitātes latiņu. Ceram, ka drīz atgriezīsimies ierindā un varēsim turpināt sadarbību ar jaunajām ģimenēm. Novēlu nodaļas kolēģēm labu veselību, izturību un labi atpūsties,” pauž Kuldīgas slimnīcas dzemdību nodaļas vadītāja Dr. Gailīte.

Šī gada astoņos mēnešos Kuldīgas slimnīcas dzemdību nodaļā piedzimuši 377 bērniņi, kas ir tikpat, cik pērn šādā pašā laika posmā.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI