DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
03. septembrī, 2019
Lasīšanai: 4 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Uzņēmumu īpašniekus un vadītājus aicina uz semināru

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Europe Direct informācijas centrs Jēkabpilī sadarbībā ar Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameru  aicina apmeklēt bezmaksas praktisku semināru uzņēmumu īpašniekiem un vadītājiem.

Tas notiks 17. septembrī, plkst. 10:00-13:00, Jēkabpils Agrobiznesa koledžā, Pasta ielā 1, Jēkabpilī.

Par stratēģijas nozīmi lielos uzņēmumos, šķiet, šaubu nav. Šai tēmai tiek veltīts gana daudz laika un resursu. Mazākos uzņēmumos resursu ir mazāk, bet vai tāpēc jāiztiek bez stratēģijas? Attieksme un pieredze mēdz būt dažāda.

Izpratne par to, kas ir stratēģija un kā pie tās strādāt, laika gaitā ir mainījusies. Ir mainījusies arī biznesa vide, tirgus un cilvēki, tāpēc iepriekš derīgās metodes ne vienmēr būs atbilstošas arī šodien. Arī lielo korporāciju piemēri no mācību grāmatām nav īsti atbilstoši mazākiem biznesiem, kas strādā ierobežotā tirgū.

Kā rīkoties uzņēmumam, ko vada aizrautīgi savas jomas profesionāļi, taču bez formālas izglītības vadības zinībās? Kā izveidot vienotu sapratni komandā par to, kas ir svarīgi? Kā sagatavot saprotamu un arī ticamu uzņēmuma attīstības plānu? Par šiem un citiem jautājumiem runāsim seminārā “Stratēģijas pārskats nelielam uzņēmumam”

Seminārā runāsim par:

  1. Kas vispār ir “stratēģija” un kā šis jēdziens ir mainījies laika gaitā.
  2. Par ko ir galvenie lēmumi, kas veido uzņēmuma stratēģiju.
  3. Kāds būtu optimāls vadības grupas sastāvs stratēģijas pārskatam.
  4. Kā stratēģiju, kas ir galvās, saprotami un ticami uzlikt uz papīra.
  5. Kādas mēdz būt raksturīgas kļūdas, plānojot un īstenojot pārmaiņas uzņēmumos.
  6. Ko stratēģijas procesā var un ko nevar palīdzēt moderators-konsultants,

Ieguvumi dalībniekiem

Uzņēmumu īpašnieki un vadītāji iepazīs un izmēģinās labi pārbaudītu rīku komplektu, ko izmantot savu uzņēmumu stratēģijas un attīstības plānu izstrādei. Dalīsimies pieredzē, kā veido un īsteno stratēģijas dažādos Latvijas uzņēmumos. Vienkāršā un saprotamā veidā tiks veidota izpratne par citkārt sarežģītu un pretrunīgu tēmu. Dalībnieki saņems arī praktisku izdales materiālu.

Semināru vada: Māris Millers- Organizāciju attīstības projektu vadītājs, vadības konsultants un biznesa treneris ar 20 gadu pieredzi. Strādājis ar vairāk nekā 100 Latvijas un Baltijas uzņēmumu vadības komandām. Vadījis mācību un pieredzes apmaiņas seminārus Latvijā, Igaunijā, Lietuvā, Nīderlandē, Francijā un Azerbaidžānā.

Vadības pakalpojumu uzņēmuma SIA «MM Studija» īpašnieks un vadītājs, viedtālruņu lietotņu uzņēmuma «DriveWiz» dibinātājs, viens no Organizāciju Attīstības Kluba (OAK) dibinātājiem un ekspertiem, pasniedzējs RTU starptautiskajā maģistra studiju programmā «Uzņēmējdarbība un inovācijas».

Seminārs pieejams: BEZMAKSAS VISIEM

Reģistrācija: kabpils@chamber.lv; 27721772

"Apmeklējot pasākumu, Jūs piekrītat savu bilžu un video publicēšanai LTRK mājas lapā un sociālajos tīklos."

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI