DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
Rīgas dome
Izglītības, kultūras un sporta departaments
30. augustā, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Kultūra
1
1

Uzņēmējus aicina iesaistīties desmitajā vides objektu festivālā „Ziemassvētku egļu ceļš”

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments (RD IKSD) aicina arī šogad uzņēmējus un biznesa institūcijas kļūt par festivāla dalībniekiem un piedalīties 10. vides objektu festivālā “Ziemassvētku egļu ceļš”, kas risināsies no 2019. gada 6. decembra līdz 2020. gada 12. janvārim katru vakaru, kad ielās iedegas spuldzes.

Uzņēmēji aicināti līdz 14.oktobrim  pieteikt savus finansētos oriģināla un tematiska dizaina vides objektu projektus izvērtēšanai Pilsētas svētku noformējuma Mākslinieciskajai padomei, iesniedzot projektu vizualizācijas un aprakstus. Iesniegtie projekti, kas pēc Mākslinieciskās padomes vērtējuma atbildīs festivāla formātam, tiks iekļauti festivāla ekspozīcijā.

Šogad, kad festivāls svin 10. gadadienu, tas jau kļuvis par  pazīstamu Rīgas zīmolu, aicinot ikvienu domāt radoši un novērtēt vidi, kurā dzīvojam, paskatīties uz to no cita skatupunkta. Īpaši festivālam oriģinālus darbus rada gan profesionāli mākslinieki, gan Latvijas Mākslas akadēmijas studenti, gan radošā sabiedrība un uzņēmēji. Šajā festivālā process un rezultāts ir vienlīdz nozīmīgi!

Pa šiem gadiem festivāls ir paplašinājis savas robežas, jo vairāki vides objekti bija skatāmi kaimiņvalstu, Lietuvas un Igaunijas, galvaspilsētās. Interesi par festivālu ir izrādījuši Vācijas, Krievijas, Japānas, Itālijas mediji, atzīstot, ka tas ir oriģināls un viens no savdabīgākajiem tūristu apskates vērtiem pasākumiem gan Rīgā, gan Eiropā.

Projekti jāiesniedz 2019. gada līdz 14. oktobrim Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta Klientu apkalpošanas centrā, K. Valdemāra ielā 5. Iesniedzamo projektu tehniskās prasības un informācija par festivālu pieejama tīmekļa vietnē www.kultura.riga.lv.

Kontaktinformācija pieejama pa tālruni 67043664 vai e-pastu: Laura.Gulbe@riga.lv. Informācija par iepriekšējo gadu festivāla norisēm atrodama tīmekļa vietnē www.eglufestivals.lv.

Labs saturs
1
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI