DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
Kuldīgas novada pašvaldība
Ineta Zvirbule, Nekustamo īpašumu nodaļas nekustamo īpašumu speciāliste
29. augustā, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības
2
2

Apstiprina Kuldīgas novada pašvaldības nolikumu

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Kuldīgas novada Domes deputāti 29. augusta sēdē apstiprināja Kuldīgas novada pašvaldības nolikumu “Par grāmatvedības organizāciju un kārtošanu Kuldīgas novada pašvaldībā” jaunā redakcijā.

Iepriekš spēkā bija ar Kuldīgas novada Domes 2018. gada 29. marta lēmumu apstiprinātais nolikums “Par grāmatvedības organizāciju un kārtošanu Kuldīgas novada pašvaldībā”. Ņemot vērā strukturālās izmaiņas un izmaiņas likumdošanā, Kuldīgas novada pašvaldībā bija nepieciešams izdarīt attiecīgas izmaiņas grāmatvedības organizācijā un kārtošanā, tāpēc nolikums apstiprināts jaunā redakcijā.

Nolikums izstrādāts, lai nodrošinātu Kuldīgas novada pašvaldības budžeta iestādēs, aģentūrās vienotu grāmatvedības uzskaiti, paredzot vienotus uzskaites pamatprincipus, vienotu budžeta ieņēmumu un izdevumu klasifikāciju atbilstoši ekonomiskajām kategorijām, grāmatvedības kontu plāna lietošanu, pamatojoties uz likumiem “Par grāmatvedību”, “Likums par budžetu un finanšu vadību”, “Par pašvaldību budžetiem”, kā arī atbilstoši grāmatvedību reglamentējošiem normatīvajiem aktiem: 13.02.2018. noteikumiem Nr. 87 “Grāmatvedības uzskaites kārtība budžeta iestādēs” 27.12.2005. MK noteikumiem Nr.1032 “Noteikumi par budžetu ieņēmumu klasifikāciju” un 27.12.2005. MK noteikumiem Nr.1031 “Noteikumi par budžetu izdevumu klasifikāciju atbilstoši ekonomiskajām kategorijām”.

Labs saturs
2
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI