DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
28. augustā, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Dalīsies pieredzē un aktualitātēs par skolēnu nodarbinātību šīs vasaras brīvlaikā

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Ceturtdien, 29. augustā, plkst. 13.00 Rīgas domes priekšsēdētājs Oļegs Burovs kopā ar Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta direktora p.i. Ivaru Balamovski, Nodarbinātības valsts aģentūras (NVA) direktora vietnieci Kristīni Stašāni un Rīgas izglītības iestāžu direktoriem, kuru skolu skolēni šovasar ir nodarbināti Rīgas domes Īpašuma departamentā, dalīsies savā pieredzē par skolēnu nodarbinātību vasaras brīvlaikā. Sanāksme norisināsies Rīgas domes (Rātslaukums 1) sēžu zālē.

NVA pārstāve pastāstīs par šīs vasaras skolēnu nodarbinātības aktualitātēm un gūtajām atziņām. Savukārt jaunieši, kuri šovasar strādājuši Rīgas domes Īpašuma departamentā, ar video prezentāciju dalīsies savā pieredzē par darbu departamentā.

Rīgas domes Īpašuma departaments jau piekto gadu pēc kārtas piedalās NVA īstenotajā skolēnu nodarbinātības pasākumā. Šovasar departamentā strādāja 105 jaunieši no Rīgas un tuvākām pašvaldībām, veicot projektu asistenta un arhivāra pienākumus, kā arī iepazīstot Rīgas domes Īpašuma departamenta darbību, kas var noderēt izvēloties nākamo profesiju.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI