DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
21. augustā, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Satiksme
1
1

23. augustā, pirms un pēc pasākuma Lucavsalā būs izmaiņas sabiedriskā transporta kustībā

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

„Rīgas satiksme” informē, ka piektdien, 2019. gada 23. augustā, pirms un pēc pasākuma Lucavsalā tiks organizēts speciāls trolejbusa maršruts.

No plkst. 18:00 atbilstoši pasažieru plūsmai tiks organizēts speciāls trolejbusa maršruts „Latvijas Universitāte – Lucavsala”. Trolejbusi kursēs pa Inženieru ielu, Raiņa bulvāri, Gogoļa ielu, Lāčplēša ielu un Salu tiltu līdz Lucavsalai. Pēc pasākuma trolejbusi kursēs no Lucavsalas līdz Latvijas Universitātei.

Izmaiņas paredzētas arī 40. autobusa maršrutā. Sākot no plkst. 18:00 autobusi virzienā no pilsētas centra uz Ziepniekkalnu apstāsies pieturvietā „Lucavsala”. Atbilstoši pasažieru plūsmai tiks organizēti papildu reisi 40. autobusa maršrutā.

Satiksmes ierobežojumu uz Salu tilta, tostarp remontdarbu, un pasākuma dēļ var veidoties sabiedriskā transporta kavējumi.

Plašāku informāciju par „Rīgas satiksmes” piedāvātajiem pakalpojumiem, maršrutu sarakstiem, biļešu veidiem un citiem jaunumiem var saņemt interneta mājas lapā www.rigassatiksme.lv vai sociālajos tīklos „twitter”, „facebook”.

Labs saturs
1
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI