DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
08. augustā, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Satiksme

Satiksmes ministrs dodas reģionālajā vizītē uz Gulbeni un Alūksni

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Ceturtdien, 8. augustā, satiksmes ministrs Tālis Linkaits dosies reģionālajā vizītē uz Gulbeni un Alūksni, kur notiks tikšanās ar abu pašvaldību vadību, kā arī izbrauciens ar Gulbenes- Alūksnes bānīti.

Gulbenes novada domē paredzēts runāt par sabiedrisko transportu, ceļu stāvokli, u.c. novadam aktuāliem jautājumiem. Vizītes ietvaros paredzēts apskatīt depo, kas atrodas iepretī Gulbenes stacijas ēkai, kā  arī pašreizējo platsliežu depo, kuru izmanto ritošā sastāva novietošanai un kur atrodas arī mehāniskās darbnīcas. To pašreiz apsaimnieko SIA "Gulbenes-Alūksnes bānītis".

Pēc tam ministrs kopā ar reģionālajiem medijiem dosies izbraucienā ar Gulbenes bānīti līdz Alūksnei. Pilsētas stacijā ministru sagaidīs Alūksnes novada domes pārstāvji, lai kopā apmeklētu Alūksnes bānīša muzeju.

Savukārt pēcpusdienā ministrs dosies uz Alūksnes kultūras centru, kur turpināsies darba sarunas ar Alūksnes novada domi. Darba kārtībā ir temati, kas saistīti ar reģionālo un vietējo autoceļu tīklu, dzelzceļa maršrutu attīstību.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI