DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
07. augustā, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Bolderājā tiek veikti vērienīgi iekšpagalmu remontdarbi

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Bolderājā, kvartālā starp Finiera ielu un Gobas ielu, patlaban tiek veikti vērienīgi iekškvartālu remontdarbi, kur līdz augusta beigām būs aptuveni 10 000 kvadrātmetru jauna asfalta uz ielām un ietvēm, kā arī tiks labiekārtota zaļā zona.

Trešdien, 7. augustā, Rīgas domes priekšsēdētāja vietnieks Vadims Baraņņiks, Pilsētas attīstības komitejas vadītājs Aleksejs Rosļikovs un Satiksmes departamenta direktors Vitālijs Reinbahs apsekoja iekšpagalmu remontdarbus un tikās ar būvniekiem, lai pārrunātu iekškvartālu ceļu remontu gaitu.

„Darbi šajā vietā tiks pabeigti līdz augusta beigām, lai iedzīvotāji varētu droši pārvietoties un viegli nokļūt gan līdz bērnudārzam, gan skolai. Pilsētā pagalmu remontdarbi patlaban notiek arī citviet. Izvērtējot šā gada rezultātus, iekškvartālu atjaunošanas programmu turpināsim arī nākamgad vietās, kur tas būs iespējams, jo lielas problēmas rada privātajā īpašumā esošie zemesgabali,” norādīja V. Baraņņiks.

Pārdaugavā kopumā šogad darbi tiek veikti 32 adresēs Daugavgrīvā, Bolderājā, Dzirciemā, Āgenskalnā un Ziepniekkalnā, tam atvēlot aptuveni 725 000 eiro.

A.Rosļikovs uzsvēra: „Mēs ņemam vērā arī iedzīvotāju viedokļus, piemēram, ja būs sūdzības par pārāk ātru braukšanu atjaunotajos ielu posmos, tiks uzstādīti ātrumvaļņi.”

Patlaban Finiera ielā tiek veikti ietves un brauktuvju apmaļu montāžas darbi un šķembu ieklāšana, kā arī asfalta apakškārtas izbūve brauktuvēm. Līdz augusta beigām turpināsies darbs pie ietvju asfaltēšanas, asfalta dilumkārtas izbūves brauktuvēm un apzaļumošanas darbi.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI