DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
06. augustā, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

J. Pūce sāk tikšanos ar Latvijas iedzīvotājiem par īstenojamo pašvaldību reformu

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Rīgā, 2019.gada 6.augustā – Turpinot Latvijas politiskajā vēsturē apjomīgāko sabiedrisko apspriešanu, Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Juris Pūce (AP!) uzsāk tikties ar Latvijas iedzīvotājiem, lai skaidrotu pašvaldību reformu. Pirmā tikšanās norisināsies 7.augustā Apē. Tikšanās par administratīvi teritoriālo reformu ar iedzīvotājiem ilgs līdz pat nākamā gada maijam.

Pirmā tikšanās ar iedzīvotājiem norisināsies Dāvja Ozoliņa Apes vidusskolā plkst. 14:00. Paredzēts, ka ministrs informēs iedzīvotājus par reformas nepieciešamību, tās īstenošanas gaitu, kā arī skaidros sagaidāmos ieguvumus pēc reformas pabeigšanas. Iedzīvotāji ir aicināti piedalīties diskusijā un uzdot jautājumus ministram klātienē, tādējādi noskaidrot būtiskāko gan par pieejamajiem pakalpojumiem, gan arī par teritorijas attīstības perspektīvām. Ministra tikšanos ar iedzīvotājiem būs iespējams vērot sociālo tīklu vietnē Facebook VARAMLatvija un Latvijas Avīze profilos, savukārt, tikšanās norises ieraksts tiks publicēts VARAM mājas lapā.  

Sabiedrības informēšanas pasākumus ministrija īsteno saskaņā ar Saeimas lēmumu un MK doto uzdevumu.

Nākamā tikšanās ar iedzīvotājiem plānota 15.augustā Jaunpilī. Šo reģionālo vizīšu grafiks vēl tiek veidots, saskaņojot to ar pašvaldībām un tas pakāpeniski tiks publicēts ministrijas mājaslapā. Aicinām sekot līdzi informācijai ministrijas mājaslapas sadaļā “Administratīvi teritoriālā reforma”. Tāpat atgādinām, ka iedzīvotājiem ir iespēja uzdot savus jautājumus Reformas zvanu centrā pa tālruni 68 806 999 vai iesūtīt elektroniski uz e-pastu reforma@varam.gov.lv.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI