DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
06. augustā, 2019
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Ekonomika

LTRK un Ventspils pilsēta aicina uz Kurzemes biznesa klubu

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Latvijas lielākās uzņēmēju biedrības Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras Kurzemes reģiona nodaļa sadarbībā ar Ventspils pilsētas pašvaldību un AS Citadele banka aicina uz Kurzemes biznesa klubu Ventspilī, kas notiks 8. augustā.

Pasākumā no plkst. 15:00 visi interesenti aicināti uz jaunatklāto koncertzāli “Latvija”, Lielajā laukumā 1, uz svinīgo memoranda parakstīšanu. Ar atklāšanas uzrunām uzstāsies Ventspils pilsētas domes priekšsēdētājs Aivars Lembergs, LTRK prezidents Aigars Rostovskis un LTRK Kurzemes reģiona vadītājs Ralfs Minkevičs, pēc tam ar parakstiem apstiprinot turpmāko sadarbības stiprināšanu starp pilsētu un lielāko uzņēmēju biedrību.

Pēc svinīgā memoranda parakstīšanas notiks speciālistu prezentācijas nozaru aktualitātēm. Par Latvijas ekonomiku un prognozēm uzstāsies AS Citadele banka ekonomists Mārtiņš Āboliņš, savukārt Eiropas Komisijas ekonomists Mārtiņš Zemītis stāstīs par “Eiropas nauda Latvijā 2020+” kampaņu un Eiropas Savienības līdzfinansējuma iespējām, lai atbalstītu biznesa ideju īstenošanu. Kā īpašais viesis Kurzemes biznesa klubu apmeklēs arī LTRK padomes loceklis un Latvijas Kokrūpniecības federācijas izpilddirektors Kristaps Klauss, lai ar klātesošajiem diskutētu par tēmu “Kas vainas mūsu stratēģijai?”.

“LTRK sadarbības veicināšana ar pašvaldībām un pilsētām ir ļoti būtiska, jo regulāri nepieciešams apmainīties ar informāciju, risināt dažādus jautājumus un kopīgi rīkot pasākumus, tādēļ vēlamies nostiprināt pamatprincipus memorandā, kas turpmāk kalpotu par labu pamatu attiecību veidošanā,” saka LTRK prezidents Aigars Rostovskis, piebilstot, ka biedrības mērķis ir veicināt uzņēmumu eksportspēju, produktivitāti un konkurētspēju kā lokālā, tā starptautiskā mērogā.

Noslēgumā notiks ekskursija jaunatklātajā koncertzālē “Latvija”, dodot iespēju uzņēmējiem izzināt ēkas funkcionalitāti un plašo piedāvājumu.

Dalība pasākumā ir bez maksas un aicinām reģistrēties šeit: https://www.mitto.me/ltrk-kbk-ventspils/register. Jautājumu gadījumā, aicinām rakstīt e-pastu santa.eizenarma@chamber.lv vai arī zvanīt pa telefonu 29757233.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI