DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
02. augustā, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Apvienotās Karalistes vēstnieka Latvijā vietnieces vizīte Valmierā

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

2.augustā Valmierā darba vizītē viesojas Apvienotās Karalistes vēstnieka Latvijā vietniece Ruth Rajavejjabhisal, vēstnieka politiskā padomniece Marta Rikša un vēstniecības korporatīvo pakalpojumu vadītājs Igors Klapenkovs.

Vizītes sākumā Apvienotās Karalistes vēstniecības pārstāvji tikās ar Valmieras pilsētas pašvaldības domes priekšsēdētāju Jāni Baiku un izpilddirektores vietnieci Daci Jasi, lai pārrunātu aktualitātes, stiprinātu attiecības, iepazītos ar pilsētas attīstības plāniem, kā arī apspriestu turpmākās sadarbības iespējas.

Vizītes turpinājumā Apvienotās Karalistes vēstniecības pārstāvji apmeklēja Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras Valmieras biznesa inkubatoru, lai iepazītos ar tā darbību un uzņēmumiem, kas ir tā dalībnieki.

Savukārt plkst. 18.00 viesi dosies uz koncertzāli “Valmiera”, kur tiks demonstrēta dokumentālā īsfilma “Sabiedrotais. Lielbritānijas loma Latvijas cīņā par neatkarību 1918. un 1919. gadā”. Filmu veidojusi “Studija Lokomotīve” ar Apvienotās Karalistes vēstniecības finansiālu atbalstu.

Vizītes noslēgumā plkst.20.00 viesi no Apvienotās karalistes vēstniecības Latvijā apmeklēs Valmieras vasaras teātra festivāla izrādi Zinātniskās īstenības piedzīvojumu “Stacija Nezinkaskuriens”. Izrādi atbalsta British Council pārstāvniecība Latvijā.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI