DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
31. jūlijā, 2019
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Satiksme

Latvijas dzelzceļa nozares darba devēju organizācija aicinās dzelzceļniekus uz svētku koncertu

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Atzīmējot simto gadskārtu kopš “Latvijas dzelzceļa” (LDz) pirmsākumiem, Latvijas dzelzceļnieku un satiksmes nozares darbinieku arodbiedrība un Latvijas dzelzceļa nozares darba devēju organizācija kopā ar LDz un citiem dzelzceļa transporta nozarē Latvijā strādājošiem uzņēmumiem pulcēsies uz jubilejas koncertu.

LDz šogad atzīmē 100 gadu jubileju kopš uzņēmuma dibināšanas 1919.gada 5.augustā. Tradicionāli jubilejas mēnesī notiek dažādas aktivitātes un tiek sumināti uzņēmuma labākie darbinieki, kas ar savu darbu ir devuši nozīmīgu ieguldījumu uzņēmuma attīstībā.

Par godu nozīmīgajai jubilejai, Latvijas dzelzceļnieku un satiksmes nozares darbinieku arodbiedrība gan koncerna “Latvijas dzelzceļš” uzņēmumos, gan dzelzceļa nozares uzņēmumos “L-Ekspresis”, “Baltijas Tranzīta serviss”, “Pasažieru vilciens”, “Baltijas ekspresis”, “Daugavpils lokomotīvju remonta rūpnīca” u.c. strādājošajiem darbiniekiem dāvinās latviešu grupas “Prāta vētra” koncertu, ko varēs izbaudīt vairāk nekā 5000 dzelzceļa nozares darbinieki no visas Latvijas.

Uz koncertu tiks ielūgti arī citu Latvijas dzelzceļnieku un satiksmes nozares darbinieku arodbiedrībā pārstāvēto uzņēmumu, piemēram, Daugavpils reģionālās slimnīcas, Daugavpils novada pašvaldības, Daugavpils tehnikuma u.c. darbinieki.

Latvijas dzelzceļnieku un satiksmes nozares darbinieku arodbiedrība ir neatkarīga apvienība, kas uz brīvprātības principiem apvieno darbiniekus, kuri strādā dzelzceļa transporta un satiksmes, t.sk., mašīnbūves, telekomunikāciju, transporta un ceļu būves, pasažieru un kravas pārvadājumu, loģistikas, tranzītu kravu pārvadājumu, ekspedīcijas sfērā, kā arī komercsabiedrībās, uzņēmumos, iestādēs vai organizācijās, kas apkalpo minēto sfēru vai pastāvīgi izmanto tās pakalpojumus.

Tāpat, atzīmējot LDz simtgadi, augustā plānoti interesanti un izglītojoši pasākumi iedzīvotājiem. Sestdien, 3.augustā Rīgas, Jelgavas un Daugavpils dzelzceļa stacijās varēs aplūkot dzelzceļa ritekļus – dažādas lokomotīves, dzelzceļa būves un remonta mašīnas, drezīnas un citus specifiskus ritekļus.

Savukārt Latvijas Dzelzceļa vēstures muzejā norisināsies  ““Latvijas dzelzceļa” urbānie dārza svētki”. Svētku tēma ir dzelzceļš kino, arhitektūrā un mākslā, tā ietvaros tiks sniegtas vērtīgas lekcijas, kā arī īpaši priekšnesumi. Tāpat ārā darbosies izmeklētas street food kafejnīcas ikvienai gaumei un radošās darbnīcas mazākajiem svētku apmeklētājiem.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI