DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
31. jūlijā, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Daudzbērnu ģimeņu vecāki aicināti pieteikt bērnus bezmaksas veselības nometnēm

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Lai veicinātu bērnu fizisko un garīgo veselību, no 12. līdz 16. augustam Liepājā norisināsies divas bezmaksas dienas veselības nometnes bērniem divās vecuma grupās. Nometnes mērķa grupa ir bērni no daudzbērnu ģimenēm.

Nometnēs paredzētas teorētiskas un praktiskas nodarbības par veselīga dzīvesveida jautājumiem: fizisko aktivitāti, veselīgu uzturu, emociju kontroli un vadīšanu, atkarību, drošību, savstarpējo attiecību veidošanu u.tml.

Nometnes tiks organizētas divās vecuma grupās: vecumā no 7 līdz 10 gadiem un vecumā no 11 līdz 14 gadiem. Katrai vecuma grupai notiks viena nometne. Bērniem tiks nodrošināta ēdināšana 3 reizes dienā. Ar precīzu nometnes saturu un aktivitātēm var iepazīties Liepājas pilsētas mājaslapā šeit: https://www.liepaja.lv/daudzbernu-gimenu-vecaki-aicinati-pieteikt-bernus-bezmaksas-veselibas-nometnem/, kā arī SIA “OnPlate” mājaslapā http://onplate.eu.

Nometnes norisināsies Draudzīgā aicinājuma Liepājas pilsētas 5. vidusskolā, Rīgas ielā 50, no pl. 9.00 līdz 16.00.

Pieteikšanās nometnei līdz 8. augustam, sūtot e-pastu uz adresi: liga@onplate.lv. E-pastā jānorāda, kādai vecuma grupai bērnu vai bērnus piesaka, kā arī jānorāda kopējais bērnu skaitu ģimenē. Vietu skaits ierobežots (30 bērni vienā nometnē). Bērni tiks uzņemti nometnē e-pastu iesūtīšanas kārtībā.

Nometnes organizē Liepājas pilsētas pašvaldība sadarbībā arī SIA “OnPlate”. Veselības nometnes tiek finansētas Eiropas Sociālā fonda projekta Nr.9.2.4.2/16/I/088 “Liepāja.Vesels.Aktīvs.Laimīgs” ietvaros.

Papildu informācija: SIA “OnPlate” Līga Balode, tālr.: 26 176 117 vai Liepājas pilsētas pašvaldības administrācijas Vides, veselības un sabiedrības līdzdalības daļa, tālr.: 63 404 747, e-pasts: veseliba@liepaja.lv.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI