DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
31. jūlijā, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Kultūrpolitika
3
3

Ķezbere: neizslēdzu iespēju, ka septembrī varētu atkāpties

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Trešdien, 31. jūlijā , intervijas laikā Latvijas Radio, Nacionālās elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes (NEPLP) priekšsēdētāja Dace Ķezbere informēja, ka neizslēdz iespēju septembrī atkāpties no amata.

“Informēju, ka šādu lēmumu neizslēdzu, jo – ja esmu kļuvusi par šķērsli jauno politisko spēku atbalstam Latvijas sabiedriskajiem medijiem un mediju politikas attīstībai kopumā, tad esmu gatava atkāpties, lai NEPLP varētu pilnvērtīgi pildīt savus pienākumus,” skaidro D.Ķezbere, papildinot, ka kuluāru sarunās jau ir skaidras indikācijas, ka jaunajiem politiskajiem spēkiem NEPLP ir nepieciešamas divas brīvas vietas, viena no kurām jau atbrīvojās pēc bijušās NEPLP padomes locekles Guntas Līdakas atkāpšanās.

“Protams, mazsvarīgs nav arī faktors, ka politiķi nu jau ir ķērušies pie manas privātās dzīves un pagātnes izmantošanas, lai tikai būtu iespēja atrast kaut vai formālus iemeslus manas un NEPLP reputācijas graušanai,” uzskata D.Ķezbere.

NEPLP priekšsēdētāja arī uzsver, ka augusta ietvaros viņa pilnvērtīgi veiks pienākumus, lai kopā ar kolēģiem stabilizētu kritisko situāciju Latvijas Radio un virzītu finansējuma pieprasījumus gan Latvijas Televīzijas, gan komerciālo TV un nozares vajadzībām. “Kā jau apgalvoju, septembra sākumā, kad Saeima un valdība pilnvērtīgi atsāks savu darbu, lemšu, kā rīkoties tālāk,” uzsver D.Ķezbere.

Labs saturs
3
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI