DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
31. jūlijā, 2019
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība

Vaives pagasta svētkos varēs veikt militārās vadības uzdevumus

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Sestdien, 3.augustā, no plkst.15.00 līdz 18.00 Cēsu novada Vaives pagasta svētku apmeklētāji varēs apskatīt zemessargu ekipējumu un izmēģināt savas spējas, veicot dažādus ar militārās vadības prasmēm saistītus uzdevumus.

Zemessardzes 27.kājnieku bataljona karavīri un zemessargi Vaives pagasta svētku apmeklētājiem pastāstīs arī par dienesta iespējām Zemessardzē un profesionālajā dienestā, kā arī pacienās ar lauka virtuvē gatavotu putru.

Zemessardzes 27.kājnieku bataljons aicina vidzemniekus stāties Zemessardzē un izmantot iespēju Vaives pagasta svētku laikā uzzināt par dienesta iespējām, satiekot un iztaujājot vietējos zemessargus un karavīrus.

Zemessardzē uzņem 18–55 gadus vecus Latvijas Republikas pilsoņus bez sodāmības vai apsūdzībām par nozieguma izdarīšanu. Uz kandidātiem attiecas vairāki citi ierobežojumi, ar kuriem var iepazīties Zemessardzes mājaslapā sadaļā Prasības uzņemšanai. Lai vienkāršotu pieteikšanos dienestam Zemessardzē un veicinātu atgriezenisko saiti ar iedzīvotājiem, interesenti ir aicināti zvanīt uz Zemessardzes vienoto diennakts tālruņa numuru 1811.

Vairāk par dienestu Zemessardzē un bataljonu kontaktinformāciju iespējams noskaidrot Zemessardzes mājaslapā.

Valsts aizsardzība ir mūsu kopējā atbildība. Kopā mēs varam aizsargāt Latviju!

Iedzīvotāju ievērībai!

Informējam, ka pasākuma laikā tiks veikta fotografēšana un filmēšana sabiedrības informēšanas mērķim atbilstoši Vispārīgās datu aizsardzības regulas 6.panta 1.punkta e) apakšpunktam. Fotogrāfijas un video tiks publicēti aizsardzības nozares mājaslapās, militāro ziņu portālā sargs.lv un oficiālajos sociālo mediju kontos. Datu apstrādes termiņš – pastāvīgi.

Jums ir tiesības pieprasīt labot vai dzēst, ja tas ir iespējams, fotogrāfijās un videomateriālos fiksēto jūsu dalību šajā pasākumā. Pārzinis personas datu apstrādei ir Aizsardzības ministrija, adrese: K.Valdemāra iela 10/12, Rīga, LV-1473, tālrunis: 67335113, e-pasts:  kanceleja@mod.gov.lv. Datu speciālista kontakttālrunis: 67335253.

Informējam, ka šis ir publisks pasākums un tā norise var tikt atspoguļota plašsaziņas līdzekļos, fiksējot arī jūsu dalību šajā pasākumā.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI