DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
29. jūlijā, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Šonedēļ noslēgsies pašvaldību reformas apspriešana ar novadu deputātiem

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Rīgā, 2019. gada 29.jūlijā – Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas (VARAM) pārstāvji un ministrs Juris Pūce (AP!) šonedēļ ar darba vizītēm – Liepājā, Salaspilī, Ķekavā, Krāslavāun Daugavpilī, noslēdz konsultācijas ar pašvaldībām par administratīvi teritoriālo reformu.

Ministrs ar Liepājas pilsētas un Aizputes, Durbes, Grobiņas, Nīcas, Pāvilostas, Priekules, Rucavas un Vaiņodes novada deputātiem par ministrijas un ekspertu izstrādāto administratīvā iedalījuma modeli diskutēs šodien 29.jūlijā plks.15:00 Liepājas koncertzālē “Lielais Dzintars”.

Savukārt 31.jūlijā reforma tiks apspriesta divos administratīvajos centros – Salaspilī un Ķekavā. Salaspilī tikšanās norisināsies plkst. 10:00 Salaspils kultūras namā “Rīgava”, piedaloties Ropažu, Salaspils un Stopiņu novada deputātiem. Ķekavā plkst.15:00 Ķekavas kultūras namā - ar Baldones un Ķekavas novada deputātiem.

1.augustā oficiālās konsultācijas turpināsies Krāslavā, plkst. 15:00 novada domes ēkā ar Krāslavā un Dagdas deputātiem.

Konsultācijās par novadu reformu noslēgsies Daugavpilī, tiekoties ar Daugavpils pilsētas Daugavpils un Ilūkstes novada deputātiem plkst. 10:00 novada domē.

Ministrs J. Pūce oficiālo konsultāciju ietvaros būs ticies ar visu 114 novadu un pilsētu pašvaldību, kuru administratīvo iedalījumu reforma skar, deputātiem, bet jau tuvākajā laikā tiks uzsāktas tikšanās ar iedzīvotājiem. Par jaunākajām aktualitātēm arī aicinām sekot līdzi VARAM mājaslapā, sadaļā “Administratīvi teritoriālā reforma”.

Jautājumu gadījumā, aicinām iedzīvotājiem zvanīt uz ministrijas izveidoto zvanu centru (68806999), kur iespējams noskaidrot atbildes uz sev interesējošiem jautājumiem saistībā ar īstenoto vietējo pašvaldību administratīvi teritoriālo reformu.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI