DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
26. jūlijā, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Apstiprina amatā Ugāles vidusskolas direktori

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Ventspils novada pašvaldības deputāti domes sēdē Ugāles vidusskolas direktores amatā iecēla Danu Šimpermani. Viņa jaunos pienākumus sāks pildīt 19. augustā.

Saņemot iepriekšējās skolas direktores Lāsmas Milleres uzteikumu, Ventspils novada pašvaldība izsludināja konkursu. Līdz 21. jūnijam bija saņemts viens pieteikums. To iesniedza Ugāles vidusskolas direktora vietniece izglītības jomā Dana Šimpermane, kura kopš 8. marta veica arī direktores pienākumus. Viņai ir septiņu gadu pedagoģiskā darba stāžs, skolotājas profesija apgūta Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības akadēmijā, kļūstot par sākumskolas skolotāju ar tiesībām mācīt pamatskolā latviešu valodu un literatūru.

Direktores amatam Dana Šimpermane pieteicās, jūtot kolēģu atbalstu un iedrošinājumu. Īpaši tas bija manāms pavasarī, kad skolā notika akreditācija: "Es jau tagad Ugāles vidusskolā, kuru varu raksturot kā atvērtu un radošu mācību iestādi, jūtos novērtēta. Par savu lielāko izaicinājumu uzskatu pakāpenisku pilnveidotā mācību standarta un caurviju prasmju ieviešanu. Izglītības pārvaldes vadība sola mūs atbalstīt šajā procesā, sniedzot arī metodisko atbalstu."

Ugāles vidusskolā reģistrēti 205 audzēkņi, mācību iestādē strādā 37 pedagogi.      

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI