DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
26. jūlijā, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Aicinām izbaudīt Valmieras garšu festivālu

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Valmieras pilsētas svētku laikā, 26. un 27.jūlijā, aicinām valmieriešus un pilsētas viesus uz Valmieras garšu festivālu. Tā laikā Valmieras pilsētas rātslaukumā ikviens varēs nogaršot septiņu šefpavāru gatavotus gardumus. Svētku garšas piedāvās restorāni no Valmieras un Rīgas: “Vecpuisis”, “Valmiermuižas alus virtuve”, “Entresol”, “Čarlstons”, “Ferma”, “Osta” un “OZO restorāns”. Festivāls notiks 26.jūlijā no plkst.17.00 līdz 02.00 un 27.jūlijā no plkst.09.00 līdz 03.00.

Festivāla apmeklētāji varēs baudīt zivju zupas un medījuma gulaša zupu ar dārzeņiem. Pamatēdienā tiks celtas bagetes ar jaunlopu gaļu, tumšā alū gatavota cūkgaļas pavēdere, kūpināts Burtnieka zandarts, burgers ar dūmotu vistas girosu, tunča fileja, tītargaļas medaljoni, Ziemeļatlantijas garneļu salāti ar medus balzamiko mērci, jaunie kartupeļi ar gaileņu mērci, kartupeļu friti, sezonas dārzeņi un citi meistardarbi. Lutināti tiks arī saldo ēdienu cienītāji. Būs iespējams nogaršot biezpiena vaniļas desertu, apaļo vafeli ar putotu saldo sieru, zemenes šokolādē, “OZO cielaviņa” kūku, pankūkas ar banāniem, iesala biskvītkūku šokolādē, biezpiena bumbiņas ar zemeņu mērci, saldējumu un citus gardumus ikviena garšu kārpiņām. Piedāvājumā būs arī dažādi dzērieni visām gaumēm. Valmieras garšu festivāla piedāvājums būs par maksu.

Jāpiebilst, ka restorāni aicināti padomāt par videi draudzīgiem maltītes pasniegšanas risinājumiem, jo Valmierā dzīvojam zaļi, rūpējoties par vidi.

Festivāla laikā centīsimies noskaidrot apmeklētāju viedokli, kāda tad ir Valmieras garša, kā to varētu raksturot. Tāpēc priecāsimies par atsaucību atbildēt uz īsiem jautājumiem.

Plašāk par Valmieras pilsētas svētkiem un svētku programmu skatiet Valmieras mājaslapā www.valmiera.lv. Uz tikšanos gardēžu svētkos!

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI