DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
26. jūlijā, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Muzikāla modināšana un koncerts autobusā

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Valmieras 736.dzimšanas dienas sestdienā, 27.jūlijā, plkst.8.00 pilsēta modīsies, skanot īpašam modinātājzvanam. Tas pārvietosies pa pilsētas ielām, skanot dzīvajai mūzikai. Īpaša noskaņa valdīs arī pilsētas autobusā, kas, turpinot ceļu ierastā maršrutā, būs pārvērties par neierastu skatuvi.

Tieši plkst.8.00, vienam dodoties uz Pārgauju, bet otram uz centru un pēc tam Burkānciema virzienā, ceļu sāks divi lielizmēra automobiļi. Tie vizinās Valmieras Mūzikas skolas pūtēju grupas Gunāra Geduševa un Mārtiņa Birņa vadībā, lai ar možu mūziku modinātu valmieriešus un aicinātu apmeklēt pilsētas 736.dzimšanas dienas svinības.

Savu darbu īpašais modinātājs beigs plkst.9.30. Brīdinām, ka to nebūs iespējams izslēgt vai pārlikt uz vēlāku laiku.

Plkst.10.23 no pieturvietas “Centrs” K.Baumaņa ielā līdz Kocēniem un atpakaļ kursēs koncertzāle uz riteņiem – muzikālais autobuss. Braukšana tajā būs bez maksas, pasažieriem jauši vai nejauši pārvēršoties par koncerta apmeklētājiem. Uzstāsies Valmieras Mūzikas skolas skolotāju ansamblis, aicinot klausīties un dziedāt līdzi, tādējādi ieskandinot balsis turpmākajām svētku norisēm.

Valmieras pilsētas svētkus atbalsta: SIA “PATA TIMBER”, AS “SEB banka”, “Latio”, SIA “VALPRO”, GRASBERGS Z/S “Zilūži”, veikparks “Rancho parks”, VSIA “Valmieras drāmas teātris”, Valmieras peldbaseins, Gaujas Stāvo krastu Sajūtu parks, Ādažu čipsi, “DRAKO”, vietējais “top!”, AS “Latvijas valsts meži”, koncertzāle “Valmiera”, restorāns “Rātes Vārti”, kafejnīca “Jauna Saule”, SIA “Valmiermuižas alus”. Informē portāls “Valmieras Ziņas”.

Pasākuma laikā var tikt fotografēts un filmēts. Fotogrāfijas un videomateriāli var tikt izmantoti Valmieras pilsētas pašvaldības publicitātes vajadzībām.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI