DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
Kuldīgas novada pašvaldība
Ineta Zvirbule, Nekustamo īpašumu nodaļas nekustamo īpašumu speciāliste
25. jūlijā, 2019
Lasīšanai: 4 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības
1
1

Riteņbraukšanas sacensības visai ģimenei “Bērnu rallijs”

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Sestdien, 3. augustā, no plkst. 12.00 Kuldīgā, Pilsētas laukumā notiks CSDD un SIA “Mārketinga projektu aģentūra Fortius” organizēto bezmaksas riteņbraukšanas sacensību visai ģimenei “Bērnu rallijs 2019” otrais posms.

Ikgadējais pasākums “Bērnu rallijs” ir lieliska iespēja kā visai ģimenei pavadīt dienu, piepildot to ar izglītojošām un sportiskām aktivitātēm. Dienas garumā dalībnieki pārbaudīs un attīstīs gan teorētiskās, gan praktiskās iemaņas, kas vajadzīgas, lai droši piedalītos satiksmē. Sacensību rezultātā ģimenes iegūs ne tikai pozitīvas atmiņas un lietderīgi pavadīta laika sajūtu, bet arī paaugstinās ceļu satiksmes drošību, jo ikkatrs veiktais pārbaudījums dos papildu pieredzi, pārliecību un zināšanas jaunajiem un jau pieredzējušajiem ceļu satiksmes dalībniekiem.

Sacensību dalībniekiem būs iespēja startēt gan trīs individuālās grupās (A=2012. –2013. gadā dzimušie, B=2009. – 2011. gadā dzimušie, C=2005. – 2008. gadā dzimušie), gan komandu grupā, kur viens dalībnieks ir vecumā līdz 14 gadiem, bet otrs ir vecumā no 15 gadiem.

Sacensību laikā dalībnieki pārbaudīs spēkus un prasmes velosipēda un velokarta vadīšanā, vadot braucamrīkus cauri šķēršļu trasēm. Zināšanas un atjautība tiks pārbaudīta ar teorijas uzdevumiem, kuros iekļauti jautājumi par velosipēdu uzbūvi, drošu satiksmi un ceļu satiksmes noteikumiem. Sacensībām iesakām sagatavoties laikus, pieslīpējot braukšanas iemaņas un dažādu šķēršļu pārvarēšanu ar velosipēdu, kā arī atkārtojot ceļu satiksmes noteikumus izmantojot CSDD izveidotās interaktīvās spēles tīmekļa vietnē www.berniem.csdd.lv. Visizveicīgākie un zinošākie sacensību dalībnieki saņems vērtīgas balvas, ko sarūpējis pasākuma organizators CSDD sadarbībā ar pasākuma atbalstītāju XSPORTS.

Neatkarīgi no uzrādītā rezultāti ikviens sacensību dalībnieks saņems veicināšanas balvas, ko sarūpējis pasākuma organizators CSDD. Par jauno censoņu neiztrūkstošo enerģiju rūpēsies “Baltais” un “Limpo”, savukārt par drošību “IF apdrošināšana”.

Atlases kārtu godalgoto vietu ieguvēji mērosies prasmēs un zināšanās finālsacensībās, kas notiks 25. augustā Liepājā.

Atgādinām, ka sacensību laikā izmantot savus velosipēdus varēs tikai tad, ja tie būs tehniskā kārtībā, ja neesi par to drošs – neuztraucies, pasākuma laikā inventāru nodrošina organizatori.

Reģistrēties sacensībām nepieciešams jau savlaicīgi tīmekļa vietnē  www.berniem.csdd.lv  – “Bērnu rallijs” konkursa sadaļā, iepazīstoties detalizētāk ar sacensību nolikumu.

Visas dienas garumā notiks arī pitstopi jeb brīvā laika pavadīšanas aktivitātes, kurās aicināti piedalīties ne tikai sacensību dalībnieki, bet arī pasākuma apmeklētāji – tie līdzjutēji, kuru bērni, radi, draugi, paziņas startē sacensībās. Rezultatīvākie pitstopu dalībnieki saņems balvas, ko sarūpējuši organizatori un enerģijas devas atbalstītāji.

Labs saturs
1
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI