DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
23. jūlijā, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Aicina pieteikties tirdzniecībai “Rīgas svētku 2019” pasākumos

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments (RD IKSD) aicina amatniekus, kā arī sabiedriskās ēdināšanas pakalpojumu sniedzējus, konditorejas izstrādājumu un saldējuma tirgotājus pieteikties tirdzniecībai  “Rīgas svētku 2019” norises laikā 11. novembra krastmalā 17. un 18. augustā pasākumos “Pilsētas leģendas. Leģendu tikšanās” un “Pilsētas teikas. Mūsu teikas”.

Amatnieki tirdzniecībai var pieteikties tikai elektroniski, nosūtot parakstītu un ieskenētu dokumentu komplektu uz e-pasta adresi: avesol@riga.lv  no 24. jūlija plkst. 10.00 līdz 29. jūlija plkst. 10.00.  Papildu informācija pieejama pa tālruni 67181059 vai e-pastu: iozola3@riga.lv.

Arī sabiedriskās ēdināšanas pakalpojumu sniedzēji, konditorejas izstrādājumu un saldējuma tirgotāji tirdzniecībai var pieteikties tikai elektroniski, nosūtot parakstītu un ieskenētu dokumentu komplektu uz e-pasta adresi: avesol@riga.lv  no 24. jūlija plkst. 10.00 līdz 30.jūlija plkst. 17.00.  Papildu informācija pieejama pa tālruni 25769451 vai e-pastu:s.liepina@riga.lv.

Tirdzniecības noteikumi un saistītie dokumenti pieejami tīmekļa vietnē www.kultura.riga.lv. Tirdzniecības organizators ir Rīgas pašvaldības kultūras iestāžu apvienība.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI