DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
22. jūlijā, 2019
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Satiksmes ierobežojumi Valmieras dzimšanas dienas svinību laikā

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Valmieras dzimšanas dienu svinēsim no 26. līdz 28. jūlijam. Saistībā ar dažādu pasākumu norisi valmieriešiem un pilsētas viesiem jārēķinās ar satiksmes ierobežojumiem, tostarp izmaiņām sabiedriskā transporta kustību sarakstos un maršrutos.

Piektdien, 26. jūlijā, no plkst. 18.00 līdz 20.00 notiks svētku gājiens, kura laikā satiksmei būs slēgta Upes iela, kā arī Sporta ielas posms no Jāņparka ielas līdz Parka ielai. Gājienam virzoties no Vienības laukuma līdz Hanzas sienai, satiksme būs ierobežota Rīgas ielā no krustojuma ar Limbažu ielu līdz Lāčplēša ielai, Lāčplēša ielā un Tērbatas ielā no Lāčplēša ielas līdz krustojumam ar Lucas ielu. Tāpat šajā laikā (plkst. 19.15 – 20.30) tiks slēgta satiksme pār Gaujas tiltu Cēsu ielā no centra rotācijas apļa līdz rotācijas aplim pie autoostas.

No piektdienas, 26.jūlija, plkst. 19.00 līdz svētdienas, 29.jūlija, plkst. 6.00 saistībā ar Valmieras dzimšanas dienas svinībām centrālajā laukumā satiksmei būs slēgta Rīgas iela posmā no centra rotācijas apļa līdz Lāčplēša ielai, Lāčplēša iela posmā no Rīgas ielas līdz Raiņa ielai, Katrīnas iela posmā no Rīgas ielas līdz Bastiona ielai, Bastiona iela posmā no Katrīnas ielas līdz Ozolu ielai, Tērbatas iela posmā no Raiņa ielas līdz Lucas ielai, kā arī Raiņa iela posmā no Beātes ielas līdz Lāčplēša ielai. Tāpat satiksmei būs slēgta Bruņinieku iela un Pilskalna iela līdz Valmieras mūzikas skolai.

Saistībā ar satiksmes ierobežojumiem Lucas ielā un Strauta ielā būs mainīta satiksmes organizācija, ļaujot pa tām braukt abos virzienos.

AUTOMAŠĪNU STĀVVIETAS

Svētku norises laikā no 26.jūlija plkst. 6.00 automašīnas nevarēs novietot stāvlaukumos Lāčplēša ielā 2, pie Sv. Sīmaņa baznīcas, kā arī stāvlaukumā pie Valmieras drāmas teātra. No 26.jūlija plkst. 17:00 būs slēgts stāvlaukums pie Vidzemes Augstskolas Tērbatas ielā 10. Citi stāvlaukumi pilsētā pieejami kopumā 1515 automašīnu novietošanai.

SABIEDRISKAIS TRANSPORTS

Izmaiņas pilsētas svētku dienās gaidāmas arī sabiedriskā transporta kustību sarakstos un maršrutos. Svētku gājiena laikā, 26.jūlijā no plkst.18.30 līdz 20.30, reģionālie starppilsētu un vietējās nozīmes maršrutu autobusi kursēs pa apvedceļu. Pasažieri tiks apkalpoti Valmieras autoostā. Savukārt Valmieras pilsētas maršrutu autobusi gājiena laikā nekursēs.

No 26.jūlija plkst.20.30 līdz 28.jūlija plkst.06.00 sabiedriskais transports virzienā no/uz Rūjienu, Valku, Burtniekiem (caur “Pidriķi”) un Ēveli tiks novirzīts pa apbraucamo ceļu. Pasažieru uzņemšana būs Valmieras autoostā un autobusu pieturā “Centrs” K.Baumaņa ielā.

27.jūlijā Valmieras pilsētas 3. un 5.maršruta autobusi nekursēs gar tirgu. 9.maršruta autobuss kursēs līdz Valmieras 2.vidusskolai.

Atgādinām, ka Valmieras dzimšanas dienas sestdienā, 27.jūlijā, pilsētas sabiedriskais transports valmieriešiem un pilsētas viesiem pieejams bez maksas!

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI