DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
15. jūlijā, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Ārlietas

Ārlietu ministrs kopā ar uzņēmēju delegāciju apmeklēs Vjetnamu un Indonēziju

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

No 2019. gada 16. līdz 19. jūlijam ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs viesosies Dienvidaustrumāzijas valstīs Vjetnamā un Indonēzijā, lai sekmētu divpusējo politisko dialogu, kā arī atbalstītu Latvijas eksportētāju centienus jaunu tirgu apgūšanā.

Oficiālās vizītes laikā Vjetnamā 16. un 17. jūlijā ministram plānotas tikšanās ar Vjetnamas premjerministra vietnieku un ārlietu ministru Biņmiņu Famu (Phạm Bình Minh), kā arī citām valsts amatpersonām – Nacionālās Asamblejas priekšsēdētāju, rūpniecības un tirdzniecības ministru un citiem nozaru ministriem. E. Rinkēvičs atklās Latvijas un Vjetnamas biznesa forumu, ko organizē Ārlietu ministrija sadarbībā ar Latvijas Investīciju un attīstības aģentūru (LIAA) un Vjetnamas Tirdzniecības un rūpniecības kameru.

Savukārt 18. un 19. jūlijā ministrs darba vizītē apmeklēs Indonēzijas Republiku un tiksies ar Indonēzijas ārlietu ministri Retno Marsudi (Retno Lestari Priansari Marsudi), kā arī parlamenta Pārstāvju palātas priekšsēdētāju un Tirdzniecības un rūpniecības kameras priekšsēdētāju. Indonēzijā norisināsies arī abu valstu uzņēmēju biznesa forums, ko Ārlietu ministrija īsteno sadarbībā ar LIAA, Latvijas goda ģenerālkonsulu Indonēzijā Ajubu Junusu (Ayub Dwi Pranata Junus) un Indonēzijas Tirdzniecības un rūpniecības kameru.

Ārlietu ministru vizītē pavada daudznozaru uzņēmēju delegācija, kas pārstāv tādas nozares kā izglītība, informācijas un komunikācijas tehnoloģijas, inženiertehniskie risinājumi, farmācija, ķīmiskā rūpniecība un kokapstrāde.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI