DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
15. jūlijā, 2019
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Aicinām piedalīties fotoorientēšanās spēlē “Valmierai 736”

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Valmieras pilsētas svētku laikā, no 26. līdz 28.jūlijam, Valmieras Tūrisma informācijas centrs aicina ģimenes, draugu kompānijas, individuālus dalībniekus un pilsētas viesus piedalīties fotoorientēšanās spēlē “Valmierai 736”. Iepazīsti pilsētu, ieraugi neredzēto un rodi prieku kustībā!

Fotoorientēšanās sākums būs Valmieras Tūrisma informācijas centrā (Rīgas iela 10), kur varēs saņemt īpašas uzdevumu lapas. Spēles dalībniekiem jābūt vērīgiem un jāatrod pēc iespējas vairāk objektu pēc neliela fotogrāfijas fragmenta, kas attēlots uzdevumu lapā. Kad objekts būs atrasts, pie tā jānofotografējas, jāatbild uz jautājumu, jāizpilda uzdevums un jādodas tālāk. Ja objekta meklēšana nevedas, droši prasiet valmieriešiem palīdzību – kopā izdosies!

Komandas varēs veikt fotoorientēšanos 26. un 27.jūlijā no plkst.9.00 līdz 19.00 un 28.jūlijā no plkst.10.00 līdz 15.00. Dalībnieki ir aicināti ņemt līdzi digitālo fotokameru, mobilo tālruni vai citu viedierīci fotografēšanai. Tāpat līdzi nepieciešams paņemt rakstāmpiederumu, kas noderēs uzdevumu izpildē. Komandas netiks ierobežotas ne laika ziņā, ne pārvietošanās līdzekļa izvēlē. Lai varētu piekļūt visiem objektiem, aicinām neizmantot automašīnas, būt aktīviem kājāmgājējiem vai velo braucējiem un dzīvot zaļi!

Dalībnieki, kuri būs atraduši vismaz 25 objektus, izpildījuši uzdevumus un iesnieguši pareizi aizpildītu dalībnieku lapu Valmieras Tūrisma informācijas centrā, katras dienas beigās pēc nejaušības principa saņems  pārsteiguma balvas. Tās būs sarūpējuši svētku organizatori un atbalstītāji – fantāziju zeme “Neonija”, Valmieras Drāmas teātris, Valmiermuižas alus darītava un veikals “Rimi”. Lai pretendētu uz pārsteiguma balvām, uzdevumu lapu 27.jūlijā un 28.jūlijā jāiesniedz Valmieras Tūrisma informācijas centrā līdz plkst.18.30, savukārt 28.jūlijā – līdz plkst.14.30. Ar balvu ieguvējiem sazināsimies individuāli.

Plašāka informācija pieejama Valmieras Tūrisma informācijas centrā (Rīgas iela 10), rakstot uz e-pastu tic@valmiera.lv vai zvanot pa tālruni 26332213. Fotoorientēšanās sacensībās aicinām piedalīties gan valmieriešus, gan pilsētas viesus. Dalība ir bez maksas.

Informācija par Valmieras pilsētas svētkiem un citām aktivitātēm pieejama Valmieras mājaslapā www.valmiera.lv.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI