DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
Kuldīgas novada pašvaldība
Ineta Zvirbule, Nekustamo īpašumu nodaļas nekustamo īpašumu speciāliste
09. jūlijā, 2019
Lasīšanai: 4 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

“Comedy Latvia” un “Transleiteris”- piesātināta programma 1905. gada parkā

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Kuldīgas pilsētas festivālā “Dzīres Kuldīgā” no 19. līdz 21. jūlijam aizraujošu programmu jaunajai paaudzei piedāvās 1905. gada parkā. Par šeit notiekošajiem pasākumiem šogad rūpēsies Kuldīgas novada Bērnu un jauniešu centra radošā komanda.

Piektdien un sestdien parka teritorijā paredzētas radošās darbnīcas un aktivitātes jauniešiem. Piektdien, 19. jūlijā, parkā no 16.00 varēs piedalīties lielformāta spēlēs “Brīnumu kalēji”, “Lielais domino”, “Lielā dambrete”, “Puzle ar sūkli Bobu” ,”Mozaīka ar Mašu un lāci” un “Galda labirints”. Savukārt sestdien no 12.00 svētku apmeklētājiem būs pieejamas “Aspired” darbnīcas “Flaberis” un “Kosmiskā raķete”, varēs meklēt izeju labirintā un uzpūst savu ziepju burbuli, kā arī aplūkot mini zoo “Lejnieki” dzīvnieciņus. Visas trīs svētku dienas parkā tirgotāju teltīs būs iespēja iegādāties vērtīgas lietas, bet sestdien trīs stundas no plkst. 12.00 tirgotājiem piepulcēsies skolēnu mācību uzņēmumi ar savām precēm. Tikmēr daudziem zināmā foto kompānija SIA “Mārītes foto” piektdien un sestdien piedāvās iemūžināt sevi fotogrāfijās.                            

Piektdien un sestdien uz parkā iekārtotās skatuves gaidāma aizraujoša programma. Piektdien plkst. 15.00 plānota leļļu teātra “Tims” izrāde “Draudzības skola”, bet stundu vēlāk, plkst. 16.00, ar koncertprogrammu uzstāsies Kuldīgas BJC audzēkņi. Plkst. 18.00 sekos Leļļu teātra “Tims” programma “Šreks un ēzelītis dejā lec”. Tikmēr plkst. 19.00 uzstāsies Deju un fitnesa klubs “Viva fitness”. Viens no svētku saldajiem ēdieniem paredzēts plkst. 20.30, kad uz skatuves kāps “Comedy Latvia” aktieri, kas stāvizrādē centīsies sasmīdināt vietējos un pilsētas viesus. Piektdienas naktī plkst. 23.30 būs iespēja klausīties grupā “1. kurss”, bet ballīte ar harmonisko Māri turpināsies līdz pat diviem rītā.

Sestdien, 20. jūlijā, uz skatuves jau plkst. 12.00 uzstāsies Ventspils pop-studija “Jūras akmentiņi”, bet plkst. 13.45 norisināsies Agneses Čīčes vokālo grupu un solistu koncerts “Krāsainie sapņi”. Turpinājumā plkst. 14.45 paredzēta pazīstamā mūziķa Kašera “Sapņu fabrikas” izklaižu programma. Tikmēr no plkst. 16.30 līdz pat 21.00 uz skatuves kāps dažādas jauniešu grupas, izrādot savus talantus. Plkst. 16.00 pirmie uzstāsies grupa “Ede”, plkst. 17.15 sekos “Gotfrīds”, plkst. 18.00 turpinās “Pop/rok Teens”, plkst. 18.45 koncertēs grupa “Untitled”, plkst. 19.30 prasmes izrādīs “Cherry seeds”, bet, visbeidzot, plkst. 20.15 uzstāsies “The Citizens LV”. Sestdienas naktī no plkst. 22.30 līdz pat četriem rītā gaidāma ballīte kopā ar Dj “Vento”. Interesants muzikālais pārsteigums paredzēts plkst. 23.00, kad uzstāsies repere Viņa, turpretim pusstundu pēc pusnakts uz skatuves kāps jauniešiem pazīstamā grupa “Transleiteris”.

Svētdien, 21. jūlijā, “Kurzemes atrakcijas” parkā piedāvās maksas piepūšamās atrakcijas “Minions un Kosmoss”, bet pasākumi noslēgsies ar putu ballīti kopā ar Reini Rusku no plkst. 12.00.

Ar visiem festivāla “Dzīres Kuldīgā  2019” pasākumiem var iepazīties mājaslapās https://www.dzires.kuldiga.lv un https://www.kuldiga.lv . Informācijai par svētku pasākumiem aicinām sekot līdzi arī Kuldīgas Facebook kontā: https://www.facebook.com/kuldigalv .

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI