DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
Kuldīgas novada pašvaldība
Ineta Zvirbule, Nekustamo īpašumu nodaļas nekustamo īpašumu speciāliste
09. jūlijā, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

“Dzīrēs Kuldīgā” aicina uz krāšņajiem Alekšupītes pasākumiem

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

FOTO: Sandris Kuzmickis

“Dzīres Kuldīgā” nebūtu iedomājamas bez neatņemamiem Alekšupītes pasākumiem – ekstrēmā Alekšupītes skrējiena un ūdens karnevāla. kas arī šogad norisināsies sestdien, 20.  jūlijā. Dalībniekiem būs iespējams iegūt vērtīgas balvas.

Alekšupītes skrējiens

Ekstrēmais Alekšupītes skrējiens sāksies plkst. 18:00. “Alekšupītes skrējiena” koordinators Andris Grīnvalds aicina apzināties, ka skrējiens ir riskants un tajā var iedzīvoties traumās, tāpēc nepieciešams nopietni padomāt par savu drošību. A. Grīnvalds aicina lietot apavus ar cieto zoli, kas satur potīti. Ieteicams uzvilkt cimdus, ceļu un elkoņu sargus. Ja gribas īpašu drošību, tad arī ķivere nenāktu par skādi. “Alekšupītes skrējienam” jāpiesakās stundu pirms sacensībām pie Kuldīgas kultūras centra – skrējiena starta vietā. Ātrākajiem skrējējiem, kā ierasts, pienāksies naudas balvas. 2018. gadā skrējienā piedalījās vairāki desmiti cilvēki.

Alekšupītes karnevāls

Pēc skrējiena plkst. 18:20 sekos “Alekšupītes karnevāls”, kura dalībnieki allaž cenšas pārsteigt ar radošiem un skaistiem karnevāla tērpiem. Krāšņos karnevāla dalībniekus vērtēs, un uzvarētāju noteiks speciāla žūrijas komisija. “Alekšupītes karnevālam” jāpiesakās pusstundu pirms karnevāla sākuma pie Kuldīgas kultūras centra – karnevāla starta vietā. Pasākuma rīkotāji aicina izdomas bagātos kuldīdzniekus un svētku viesus nepalikt malā un priecēt daudzos skatītājus, piedaloties karnevālā. Arī šī pasākuma uzvarētājam būs iespējams iegūt naudas balvu.

Ar visiem festivāla “Dzīres Kuldīgā  2019” pasākumiem var iepazīties mājaslapās https://www.dzires.kuldiga.lv un https://www.kuldiga.lv . Informācijai par svētku pasākumiem aicinām sekot līdzi arī Kuldīgas Facebook kontā: https://www.facebook.com/kuldigalv .

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI