DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
08. jūlijā, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Pilsētas svētkos svinīgi atklāta Pump truck velotrase

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Sestdien, 6. jūlijā Jēkabpils pilsētas svētku ietvaros notika svinīgā Pump truck velotrases atklāšana. Pasākumā piedalījās Jēkabpils pilsētas domes priekšsēdētājs Aivars Kraps, projekta realizētājs SIA “Jēkabpils pakalpojumi”, SIA “City Playgrounds” pārstāvji, kā arī domes deputāti, mediji un iedzīvotāji. Atklājot objektu, domes priekšsēdētājs A. Kraps uzsvēra: “Esam gandarīti, ka Jēkabpilī ir vēl viena kvalitatīva brīvā laika pavadīšanas iespēja bērniem un jauniešiem. Ar īpaši izbūvētu tramplīnu zonu Jēkabpils velotrase ir unikāla ne tikai Latvijas mērogā- šī ir pirmā šāda tipa trase Baltijā. Prieks, ka to atzinīgi novērtē pašmāju BMX frīstaila un skeitborda profesionāļi.”

Par projekta īstenošanu atbildīgs uzņēmums SIA "Jēkabpils pakalpojumi", kā nozares speciālistus piesaistot vadošo aktīvās atpūtas un alternatīvā sporta infrastruktūras uzņēmumu Baltijā SIA "City Playgrounds". SIA "City Playgrounds" specializējas velo trašu, klinšu kāpšanas sienu, parkour laukumu un citu alternatīvo sporta veidu būvju, un iekārtu projektēšanā, būvniecībā un uzstādīšanā. Pēc svinīgās trases atklāšanas, par godu Jēkabpils 349 gadu svinībām, pilsētas iedzīvotāji un ciemiņi velotrasē veica simboliskus 349 godu apļus. Pasākuma ietvaros norisinājās arī drošības instruktāža un paraugdemonstrējumi alternatīvo sporta veidu centra “The Spot” instruktoru vadībā.

Trases būvniecība uzsākta šī gada martā un darbi pabeigti nepilnu 3 mēnešu ietvaros. Sporta objekta kopējā platība sasniedz aptuveni 2450 m2.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI