DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
Kuldīgas novada pašvaldība
Ineta Zvirbule, Nekustamo īpašumu nodaļas nekustamo īpašumu speciāliste
05. jūlijā, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

777 sekundes klavieru skaņās – par godu Kuldīgas 777 gadiem

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Kuldīgas pilsētas festivālā “Dzīres Kuldīgā” ar muzikālu performanci “777 sekundes klavieru skaņās” Rātslaukumā sola pārsteigt septiņi pianisti.

Rātslaukuma programma atšķirsies no citiem gadiem vispirms ar to, ka skatuve atradīsies tuvāk Kuldīgas jaunajam rātsnamam, nevis kā iepriekš – pie Alekšupītes. Skatuve būs veidota 360 grādos, un skatītāji varēs baudīt priekšnesumus no visām pusēm.

Atšķirīgs būs arī programmas saturs – šogad šeit svētku viesiem piedāvās skatuves un mākslas instalāciju “Skatuve No. 777” kā veltījumu faktam, ka šogad aprit 777 gadi kopš laika, kad Kuldīga pirmoreiz pieminēta vēsturiskos dokumentos. Dienas laikā šeit būs pieejamas atvērtās klavieres, pie kurām aicināts ikviens, lai sniegtu savu muzikālu priekšnesumu.

Savukārt piektdienas un sestdienas vakarā, sākot no plkst. 19.00, ik stundu septiņi pianisti sniegs muzikālu performanci “777 sekundes klavieru skaņās” kā liecību par laika ritējumu.

Piektdienas un sestdienas izskaņā izskanēs kvalitatīvas koncertprogrammas. Piektdien 23.00 ar koncertprogrammu “Brigadieris” viesosies solists Nauris Puntulis un pianiste Marika Šaripo, bet sestdien septiņas minūtes pēc pusnakts – dziedātāja Elza Rozentāle.

Trīs dienu garumā smalkas uzkodas un dzērienus Rātslaukumā piedāvās pazīstamais šefpavārs Raimonds Zommers.

Ar visiem festivāla “Dzīres Kuldīgā  2019” pasākumiem var iepazīties mājaslapās https://www.dzires.kuldiga.lv un https://www.kuldiga.lv . Informācijai par svētku pasākumiem aicinām sekot līdzi arī Kuldīgas Facebook kontā: https://www.facebook.com/kuldigalv .

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI