DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
05. jūlijā, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Par SIA „Jēkabpils pakalpojumi ” valdes priekšsēdētāju iecelts G. Leitāns

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

5. jūlijā SIA „Jēkabpils pakalpojumi” valdes kopsapulcē par valdes priekšsēdētāju tika iecelts Guntars Leitāns.

Pēc sapulces Jēkabpils pilsētas domes priekšsēdētājs Aivars Kraps informēja: “Šodien SIA „Jēkabpils pakalpojumi” valdes kopsapulcē kā atbilstošākais kandidāts kapitālsabiedrības vadīšanai tika iecelts Guntars Leitāns. Atzinīgi novērtēju G. Leitāna zināšanas vairāku atbilstošo nozaru jomā, kā arī spēju vadīt lielu kolektīvu un  viņa līdzšinējo pieredzi, jo no 2007.gada un līdz šim brīdim  Guntars Leitāns SIA “Jēkabpils pakalpojumi” strādāja par galveno inženieri. Ceru, ka jaunais iestādes vadītājs veiks pienākumus ar inovatīvu redzējumu, tādējādi, veicinot iestādes attīstību un kvalitatīvu pakalpojumu sniegšanu iedzīvotājiem.”

SIA „Jēkabpils pakalpojumi” darbojas vairākās jomās- savāc un izved atkritumus, veicina atkritumu šķirošanu, veic ielu un parku uzturēšanas darbus, pļauj zāli, nodrošina ielu apgaismojuma darbību, apsaimnieko Jēkabpils kapu teritoriju un Jēkabpils dzīvnieku patversmi, kā arī veic bruģēšanas, ceļu būves, būvniecības un citus darbus.

Jēkabpils pilsētas pašvaldības izsludinātajā konkursā uz "SIA “Jēkabpils pakalpojumi” valdes priekšsēdētāja amatu bija pieteikušies kopumā 12 pretendenti.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI