DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
17. jūnijā, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Satiksme

Robežšķērsošanas vietās "Silene" un "Pāternieki" būs izmaiņas satiksmes organizācijā

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

VAS “Valsts nekustamie īpašumi” vadībā jūnija sākumā ir uzsākti būvniecības darbi robežšķērsošanas vietās (turpmāk – RŠV) "Silene" un “Pāternieki”, kas turpināsies līdz 2019. gada beigām. Lūdzam ņemt vērā, ka izmaiņas satiksmes organizācijā neitrālās zonas pārbūves darbu laikā var ietekmēt RŠV caurlaidību.

Neitrālajā zonā, kas atrodas starp Latvijas un Baltkrievijas robežšķērsošanas vietām, tiks veikta pārbūve, lai uzlabotu satiksmes organizācijas risinājumu transportlīdzekļiem un izveidotu drošu robežas šķērsošanas iespēju gājējiem. Papildus plānots modernizēt arī perimetra apsardzes sistēmu, video novērošanas sistēmu, elektroniskos satiksmes organizācijas informatīvos paneļus un transportlīdzekļu piespiedu apstādināšanas iekārtas.

Satiksmes organizēšanai būvniecības darbu laikā RŠV “Silene” un RŠV “Pāternieki” papildus uzstādītas pagaidu ceļa zīmes.

Infrastruktūras modernizācijas darbi abās RŠV tiek veikti, īstenojot Latvijas-Lietuvas-Baltkrievijas pārrobežu sadarbības programmas projektus. Plašāka informācija pieejama VAS “Valsts nekustamie īpašumi” mājaslapā

Atgādinām, ka aktuālā informācija par transportlīdzekļu rindām un paredzamo gaidīšanas ilgumu ir pieejama VID tīmekļa vietnē, sadaļā Muita > Automobiļu rindas uz robežas.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI