DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
17. jūnijā, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Satiksme

Papildinātas apbraukšanas iespējas Pleskavas ielas asfaltēšanas laikā

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

No 18. līdz 21. jūnijam Pleskavas ielas I kārtas (no Pils ielas līdz 7. Siguldas kājnieku pulka piemineklim) būvdarbu laikā vieglais autotransports varēs apbraukt remontposmu arī pa ceļu Karitāni-Kolberģis.

Jau aizvadītajā nedēļā pašvaldība informēja, ka no 18. līdz 21. jūnijam (ieskaitot) Pleskavas ielas I kārtas posms no Pils ielas līdz 7. Siguldas kājnieku pulka piemineklim BŪS SLĒGTS sakarā ar seguma sagatavošanu asfaltēšanai un apakškārtas asfaltēšanu.

Papildus līdzšinējam apbraucamajam ceļam caur Beju pa autoceļiem P40 (Alūksne-Zaiceva), V400 (Taides-Matisene), V399 (Mālupe-Beja-Karitāni) un P41 (Liepna-Alūksne), VIEGLAJAM AUTOTRANSPORTAM BŪS IESPĒJA remontposmu apbraukt arī pa ceļu Karitāni-Kolberģis, ievērojot ātruma ierobežojumu 30 km/h. Kravas transportam šis posms gan būs slēgts. Pašvaldība aicina autovadītājus ievērot izvietotās ceļa zīmes un pārvietoties apdomīgi, ņemot vērā, ka ceļš Karitāni-Kolberģis ir šaurs.

Paredzēts, ka otrdien būvfirma veiks reciklēšanu, kas ir process ceļa seguma pastiprināšanai, kad veco nofrēzēto asfaltu sajauc ar šķembām un cementu noteiktās attiecībās, veidojot viendabīgu masu. Trešdien reciklētajai kārtai ir tehnoloģiski nepieciešams nostāvēties, tādēļ to nedrīkst ekspluatēt. Ceturtdien un piektdien ir paredzēts ieklāt asfaltseguma apakšējo kārtu.

Darbus Pleskavas ielas 1. kārtā veic SIA “8 CBR” pēc SIA “Projekts EAE” izstrādātā projekta, būvuzraudzību nodrošina SIA “Būvuzraugi LV”.

Alūksnes novada pašvaldība aicina autovadītājus ar izpratni izturēties pret īslaicīgajiem satiksmes ierobežojumiem un ievērot izvietotās ceļa zīmes!

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI