DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
10. jūnijā, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Valsts pārvalde

Inese Lībiņa-Egnere ar Apvienotās Karalistes deputātiem spriedīs par aktīvāku cīņu pret viltus ziņām

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Saeimas priekšsēdētājas biedre, Saeimas Nacionālās drošības komisijas priekšsēdētāja biedre Inese Lībiņa-Egnere otrdien, 11.jūnijā, Saeimas namā tiksies ar Lielbritānijas un Ziemeļīrijas Apvienotās Karalistes parlamenta Pārstāvju palātas Digitālās, kultūras, mediju un sporta komisijas priekšsēdētāju Damjanu Kolinsu (Damian Collins) un komisijas deputātiem, lai apspriestu ar dezinformāciju, viltus ziņām un Eiropā reģistrētiem propagandas kanāliem saistītus jautājumus.

Ar Pārstāvju palātas deputātiem tiksies arī Saeimas Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas priekšsēdētājs Arvils Ašeradens, Ārlietu komisijas priekšsēdētājs Rihards Kols, Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisijas Stratēģiskās komunikācijas apakškomisijas priekšsēdētājs Ainars Latkovskis un Saeimas Nacionālās drošības komisijas sekretārs Daniels Pavļuts.

Aizvadītā gada novembrī I.Lībiņa-Egnere piedalījās Digitālās, kultūras, mediju un sporta komisijas organizētajā Augsta līmeņa starptautiskās komitejas cīņai ar dezinformāciju un viltus ziņām sēdē Londonā. Tajā tika uzklausīti sociālās platformas Facebook pārstāvji. Pēc komisijas iniciatīvas izveidotās starptautiskās komisijas uzmanības centrā ir jautājumi, kas saistīti ar dezinformācijas un viltus ziņu izplatības ierobežošanu internetā un globālā tīmekļa uzraudzības un pārvaldības jautājumiem.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI