DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
05. jūnijā, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Satiksme
1
1

Rēzeknes tehniskās apskates stacijas kravas transportlīdzekļu pārbaudes līnijā notiks remontdarbi

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

No 10. jūnija CSDD Rēzeknes klientu apkalpošanas centra tehniskās apskates stacijas kravas transportlīdzekļu pārbaudes līnijā tiks veikti remontdarbi. Neraugoties uz plānotajiem remontdarbiem, tehniskās apskates pakalpojums kravas un vieglajiem transportlīdzekļiem tiks nodrošināts pilnā apmērā.

Aicinām klientus būt saprotošiem, ja tehniskās apskates process noritēs nedaudz lēnāk nekā ierasts. Klientu ērtībām Rēzeknes tehniskās apskates stacijai ir pagarināts darba laiks - pirmdienās un ceturtdienās no plkst. 08.30 līdz 19.00. Otrdien, trešdien un piektdien klientus gaidīsim no plkst. 08.30 līdz 17.00. Lai samazinātu pie kases pavadīto laiku, iesakām maksājums veikt CSDD e-pakalpojumos un pie kases saņemt tikai kārtas numuru.

Plānotais remontdarbu laiks līnijā paredzēts līdz jūlija beigām. Šajā laikā nebūs pieejams iepriekšējais pieraksts uz tehnisko apskati.

Pēc remontdarbu pabeigšanas tehniskās apskates stacija būs aprīkota ar jaunām iekārtām un klienti saņems pakalpojumu patīkamā vidē un atjaunotās telpās.

Labs saturs
1
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI